«Just The 2 Of Us»: Αυτός είναι το «ταίρι» της Βραχάλη
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google Δείτε ποιος τραγουδιστής θα βρεθεί στο πλευρό της Χριστίνας Βραχάλη στο talent show τραγουδιού του OPEN.
Η δημοσιογράφος του gazzetta.gr και παρουσιάστρια του «Total Football» θα δοκιμάσει τις δυνάμεις της στο τραγούδι, για χάρη του «Just The 2 Of Us».
Στο πλευρό της θα βρεθεί ο τραγουδιστής Γιώργος Λιβάνης.
Ο ανερχόμενος τραγουδιστής είναι γνωστός για τις επιτυχίες του «Βγαίνω, Πίνω, Ξενυχτάω», «Τρέμω» και «Έλα Απόψε», ενώ έχει πάρει ξανά μέρος σε shows: το 2010 στο X-factor και το 2011 στο Greek Idol.
Το «J2US» θα κάνει πρεμιέρα στις 14 Μαρτίου στο OPEN.
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:
- Συνθέτης της Madonna και του Elton John σχολιάζει στην Άννα Βίσση: Η απάντηση για την «ευάλωτη περίοδο» του 2008
- Λιάγκας: «Η Βίσση είναι στα τάρταρα» - Η πολύωρη σύσκεψη της Πέμπτης και το παρασκήνιο της ανακοίνωσης
- Το «Εμείς» του Καρβέλα και της Βίσση ακούγεται αλλιώς σήμερα: Η ιστορία του τραγουδιού

