Σαββίδης για Ντέμη Νικολαΐδη και Open (pic)

Σαββίδης για Ντέμη Νικολαΐδη και Open (pic)

Gazzetta team
Σαββίδης για Ντέμη Νικολαΐδη και Open (pic)

bet365

Ο Γιώργος Σαββίδης υποδέχθηκε τον πρώην διεθνή άσο στην οικογένεια του τηλεοπτικού σταθμού Open, μια ημέρα πριν από την επίσημη λειτουργία του νέου τηλεοπτικού σταθμού.

Επιστροφή χρημάτων* στο ΑΕΚ – Μπάγερν Μονάχου και σούπερ αποδόσεις στο Champions League από τη Vistabet.gr. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο Ντέμης Νικολαΐδης θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο αθλητικό κομμάτι του Open, καθώς εκτός από την παρουσία του στην αθλητική εκπομπή κάθε Κυριακή βράδυ, στο ανανεωμένο τηλεοπτικό κανάλι του Ιβάν Σαββίδη, θα συμμετέχει και σ’ άλλες εκπομπές και μεταδόσεις του σταθμού.

Τον πρώην διεθνή άσο υποδέχθηκε στην οικογένεια του τηλεοπτικού σταθμού, ο Γιώργος Σαββίδης με μια ανάρτησή του στο Instagram:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα