«Ξέρω με σιγουριά πως ο Τρίσταν Τόμπσον είναι ο πατέρας του παιδιού μου»

«Ξέρω με σιγουριά πως ο Τρίσταν Τόμπσον είναι ο πατέρας του παιδιού μου»

Gazzetta team
«Ξέρω με σιγουριά πως ο Τρίσταν Τόμπσον είναι ο πατέρας του παιδιού μου»

bet365

Η γυναίκα που ισχυρίζεται ότι ο Τρίσταν Τόμπσον είναι ο πατέρας του παιδιού της, τον έχει... διαπομπεύσει στα social media.

Σούπερ προσφορά* στα Virtual Sports | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Μπλεξίματα έχει ο παίκτης των Καβαλίερς, αφού εδώ και λίγες ημέρες μια γυναίκα ισχυρίζεται ότι έφερε στον κόσμο τον γιο του.

Το όνομά της δεν είχε αποκαλυφθεί, ωστόσο στις ΗΠΑ δεν άργησαν να την βρουν.

Ο Τρίσταν Τόμπσον είχε κάνει το τεστ πατρότητας, το οποίο βγήκε αρνητικό, αλλά η Κίμπερλι Αλεξάντερ υποστηρίζει ότι η οικογένεια Καρντάσιαν τον καλύπτει και ζήτησε και δεύτερο σε δική της κλινική.

Ο 29χρονος φόργουορντ έχει πει ότι θα το κάνει, αλλά η ίδια έχει εκνευριστεί με την στάση των Καρντάσιαν και των εκπροσώπων τους.

Με μήνυμά της στο instagram, μάλιστα, αναφέρει: «Είμαι πολύ αναστατωμένη με την LB genetic DNA testing και με το γεγονός ότι προσπαθούν να σαμποτάρουν το DNA τεστ του Τρίσταν Τόμπσον σχετικά με το γιο μου, ο οποίος έχει παραμεληθεί από ην γέννησή του. Ξέρω με σιγουριά πως ο Τρίσταν Τόμπσον είναι ο πατέρας του παιδιού μου. Με μια απλή έρευνα της κλινικής, θα δείτε πολλά δημοσιεύματα για το πόσο οι Καρντάσιανς τα εμπιστεύονται και την χρησιμοποιούν. Έχω μια καχυποψία. Αυτό δεν είναι σωστό. Το δεύτερο τεστ θα γίνει».

Σε story της έγραψε επίσης: «Ψέματα; Πού είναι το ψέμα; Η αλήθεια μου θα ακουστεί».

Ο Τρίσταν Τόμπσον έχει ήδη δύο παιδιά, τον Πρινς Τρίσταν, από την πρώην σχέση του με την Τζόρνταν Γκρεγκ, και την Τρου με την Κλόε Καρντάσιαν.

 

NBA Τελευταία Νέα