Οταν οι παίκτες της ΑΕΚ έκαναν τους τραυματίες κόντρα στον Ολυμπιακό

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Οταν οι παίκτες της ΑΕΚ έκαναν τους τραυματίες κόντρα στον Ολυμπιακό

bet365

Σαν σήμερα το 2001 ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την ΑΕΚ στα «Φιλαδέλφεια» και το gazzetta.gr θυμίζει το ματς που δεν τελείωσε ποτέ και σημαδεύτηκε από τις αποβολές των Νικολαΐδη-Ζήκου αλλά και την εντολή του Πέτρου Στάθη να προσποιηθούν τους τραυματίες οι παίκτες.

10/1 του 2001, ΑΕΚ και Ολυμπιακός κοντράρονται για τους «16» του Κυπέλλου στη Νέα Φιλαδέλφεια. Οι γηπεδούχοι ανοίγουν το σκορ στο 46' με το Νικολαΐδη, αλλά η φάση είχε ξεκινήσει από αντικανονική θέση του Λάκη.

Τα... πάνω-κάτω έρχονται στο 52', όταν ο Ζήκος αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη για φάουλ, από τον Ποντίκη. Ο μέσος της Ενωσης είναι έξαλλος, ο Νικολαΐδης τα... χώνει στον διαιτητή και βλέπει κι αυτός το δρόμο για τα αποδυτήρια.

Ο κόσμος στις εξέδρες... βράζει και η πόρτα στη «σκεπαστή» έχει υποχωρήσει, λίγο μετά το γκολ της ισοφάρισης από τον Ανδρέα Νινιάδη στο 67'.

Τότε δίνεται η εντολή από τον Πέτρο Στάθη να κάνουν τους τραυματίες οι παίκτες. Δέλλας, Πέτκοφ και Λάκης πέφτουν στο χορτάρι. Με έξι παίκτες το ματς δεν μπορούσε να γίνει, λόγω του ότι είχαν γίνει κι οι τρεις αλλαγές από τον Παθιακάκη, ενώ η ομάδα έπαιζε με μόλις 9 παίκτες.

Ο Ποντίκης λέει «πάμε όλοι μέσα» και το ματς διακόπτεται και κατακυρώνεται με 2-0 υπέρ του Ολυμπιακού. Φυσικά, για να μπορέσει ο διαιτητής να πάει στα αποδυτήρια έπρεπε να υπάρξει η ισχυρή προστασία των ΜΑΤ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΕΚ (Παθιακάκης): Ατματσίδης, Φερούζεμ, Καψής, Κωστένογλου, Καραγιάννης, Λάκης, Ζήκος, Κασάπης, Πέτκοφ, Τσιάρτας, Νικολαΐδης

Ολυμπιακός (Λεμονής): Γεωργίου, Πατσατζόγλου, Γεωργάτος, Κωστούλας, Ανατολάκης, Ζε Ελίας, Πουρσανίδης, Νινιάδης, Τζόρτζεβιτς, Αλεξανδρής, Οφορίκουε

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα