Πράσινος... περίπατος στον τελικό (vid+pics)

Νίκος Ρόλλας
Πράσινος... περίπατος στον τελικό (vid+pics)

bet365

Τo Gazzetta.gr σας θυμίζει τον αιώνιο τελικό του 1986, όπου Ζάετς και Σαραβάκος έκαναν... όργια, οδηγώντας τον Παναθηναϊκό στη νίκη με 4-0.

Σαν σήμερα, το 1986 το ΟΑΚΑ, φιλοξενούσε ακόμη ένα τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Αυτόν μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού, ο οποίος σε καμία περίπτωση δεν κατάφερε να προβάλει αντίσταση στις... ορέξεις του «μαέστρου» Βέλιμιρ Ζάετς είχε κάνει ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του με την φανέλα του «τριφυλλιού».

Ο Βαγγέλης Βλάχος στο 24΄άνοιξε το σκορ για τους «πράσινους», ενώ στο 53' την σκυτάλη στο σκοράρισμα πήρε ο Χρήστος Δημόπουλος, πριν την παραδόσει στον Δημήτρη Σαραβάκο. Ο «μικρός» πέτυχε δύο γκολ στο 56' και στο 73', όμως αυτό που έκλεψε την παράσταση ήταν το δεύτερο...

Σε αυτό, αν και ο Αρβανίτης του απέκρουσε το πέναλτι, πήρε το «ριμπάουντ» και με ένα μαγικό σουτ από την δεξιά πλευρά, μέσα στην μεγάλη περιοχή, διαμόρφωσε το τελικό 4-0

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Πιέτρ Πάκερτ): Μήνου - Ταράσης, Πατσιαβούρας, Μαυρίδης, Κυράστας, Ζάετς, Βλάχος, Γεροθόδωρος (62' Ρότσα), Σαραβάκος, Mπατσινίλας, Χρήστος ∆ηµόπουλος (84' Αντωνίου)

ΟΛΥΜΠIΑΚΟΣ (Αντώνης Γεωργιάδης): Αρβανίτης - Ξανθόπoυλoς, Κοκολάκης, Μίχος, Τόγιας, Παπαχρήστου, Μητρόπουλος, Σεµερτζίδης, Σέστιτς, Αναστόπουλος, Βαΐτσης (46' Παπαγγέλης)

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα