Σαν σήμερα: Το χατ-τρικ και η αποθέωση του Ρονάλντο στο «Ολντ Τράφορντ» (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Σαν σήμερα: Το χατ-τρικ και η αποθέωση του Ρονάλντο στο «Ολντ Τράφορντ» (vid)

bet365

Ο Βραζιλιάνος Ρονάλντο, την 23η Απρίλη του 2003, κέρδισε το χειροκρότημα στο «Ολντ Τράφορντ» στον επαναληπτικό προημιτελικό του Champions League απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης, την οποία απέκλεισε μόνος του...

100% Επιστροφή* χρημάτων στον αγώνα Αλαβές - Μπαρτσελόνα! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Το «φαινόμενο», με το πόδι... κολλημένο στο γκάζι, πέτυχε τρία γκολ στο Μάντσεστερ, παρά τη νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης και στο πρώτο ματς με το τελικό 3-1.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, με τον Χουάν Σεμπαστιάν Βερόν να επιστρέφει έπειτα από εφτά εβδομάδες απουσίας και τον Ντέιβιντ Μπέκαμ στον πάγκο, βρέθηκαν από νωρίς με την πλάτη στον τοίχο σ' εκείνη τη ρεβάνς της φάσης των «8» της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Ο Ρονάλντο σκόραρε στο 12ο, το 50ο και το 59ο λεπτό της αναμέτρησης, η οποία ολοκληρώθηκε με ήττα για τους «μερένγκες» με το τελικό 4-3, ωστόσο, η πρόκριση πήγε στην ομάδα του Βιθέντε Ντελ Μπόσκε.

Ο Ρουντ Φαν Νίστελροϊ να έχει ισοφαρίσει προσωρινά σε 1-1 στο 42' και το αυτογκόλ του Ελγκέρα να προκαλεί νέα ισορροπία για πολύ λίγο, με το 2-2 του 52ου λεπτού.

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, έβλεπε εκνευρισμένος την εξέλιξη του αγώνα, πέρασε με αλλαγή στο παιχνίδι στο 63ο λεπτό αντί του Βερόν και σκόραρε δυο φορές, τη μια με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ.

Η ιστορία έγραψε μεγάλη νίκη της Γιουνάιτεντ με ανατροπή για το τελικό 4-3, ωστόσο, η λάμψη έπεσε όλη πάνω στον Ρονάλντο για το χατ-τρικ και το χειροκρότημα που πήρε, όταν αντικαταστάθηκε από τον Σολάρι, έχοντας κάνει εξαιρετικά τη δουλειά του.

Ο Βραζιλιάνος παλαίμαχος, πλέον, στράικερ, παραμένει ο μοναδικός που έχει πετύχει χατ-τρικ ως αντίπαλος στο «Ολντ Τράφορντ» σε παιχνίδι του Champions League.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα