Το… θρυλικό πρώτο «διπλό» του Ολυμπιακού στο Champions League!

Δημήτρης Ρούσσος
Το… θρυλικό πρώτο «διπλό» του Ολυμπιακού στο Champions League!

bet365

Συμπληρώθηκαν 11 χρόνια από τη μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού επί της Βέρντερ Βρέμης με 1-3 στο Βέζερστάντιον, που σήμαινε το «ξόρκισμα» της… κατάρας των εκτός έδρας παιχνιδιών των «ερυθρόλευκων» στο Champions League!

Επιστροφή χρημάτων* στο Νάπολι – Λίβερπουλ και σούπερ αποδόσεις στο Champions League από τη Vistabet.gr. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Τριακοστή τρίτη και… φαρμακερή! Πριν την 3η Οκτωβρίου 2007 τα εκτός έδρας παιχνίδια του Ολυμπιακού στα «αστέρια» είχαν καταντήσει περίπου… ανέκδοτο, αφού οι Πειραιώτες δεν είχαν καταφέρει ποτέ να πάρουν νίκη μακριά από την Ελλάδα.

Αυτό έμελλε να αλλάξει μια μέρα σαν σήμερα, πριν 11 χρόνια, όταν οι «ερυθρόλευκοι» του Τάκη Λεμονή ταξίδεψαν στη Γερμανία για την δεύτερη αγωνιστική των ομίλων και γύρισαν θριαμβευτές, έχοντας βάλει βάσεις πρόκρισης στην επόμενη φάση, που τελικά όντως επετεύχθη!

Ο Ούγκο Αλμέιδα (33’) έβαλε μπροστά τους Γερμανούς στο σκορ, όμως ο Στολτίδης (72’), ο Πατσατζόγλου (82’) και ο Κοβάσεβιτς (86) ανέτρεψαν τον… κανόνα που ήθελε τον Ολυμπιακό να δέχεται γκολ στα τελευταία λεπτά του αγώνα και ανέτρεψαν το σκορ στο βροχερό Βέζερστάντιον, μπροστά σε περίπου 3.000 οπαδούς του, που έστησαν πάρτι στις κερκίδες!

Θυμηθείτε τις στιγμές:

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα