Γιάννης: «Ο Καρμέλο μου έλεγε πως δεν μπορώ να παίξω»

Φάνης Παναγιώτου
Γιάννης: «Ο Καρμέλο μου έλεγε πως δεν μπορώ να παίξω»

bet365

Ποιος ήταν εκείνος που… πλήγωσε περισσότερο τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στην rookie σεζόν του στο ΝΒΑ; Ο Καρμέλο Άντονι! Δείτε την... εκδίκηση του Γιάννη!

Όταν είσαι στην πρώτη σου χρονιά στο ΝΒΑ και μάλιστα το υψηλότερο επίπεδο που έχεις παίξει είναι η Α2, είναι επόμενο να αισθάνεσαι… δέος απέναντι στον Καρμέλο Άντονι. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε για το trashtalking στο ΝΒΑ, παραδέχτηκε πως ήταν τρομαγμένος όταν είδε τον «Μέλο» και τόνισε πως ο ηγέτης των Νικς ήταν εκείνος που τον πλήγωσε περισσότερο με αυτά που του είπε!

«Σου μιλούν άσχημα;» ρώτησε ο δημοσιογράφος και ο Γιάννης απάντησε «ναι».

«Ποιο είναι χειρότερο. Το αμερικανικό trashtalk ή το ευρωπαϊκό;» ρωτήθηκε στη συνέχεια ο Αντετοκούνμπο και απάντησε: «Νομίζω το αμερικανικό, διότι οι Αμερικανοί δεν ενδιαφέρονται αν θα σε πληγώσουν».

Στη συνέχεια ο πόιντ φόργουορντ των Μπακς αποκάλυψε πως: «Ο Καρμέλο Άντονι ήταν αυτός που με πλήγωσε περισσότερο. Ημουν rookie και το είδε στα μάτια μου ότι ήμουν τρομαγμένος απέναντί του. Μου μίλησε άσχημα και αυτό με έκανε να βρώ κίνητρο! Του απάντησα! Μου έλεγε ότι δεν μπορώ να παίξω. Μου είπε να επιστρέψω στην Ευρώπη. Οταν ήμουν στον πάγκο φώναξε στον coach Λάρι Ντρου «βάλε μέσα τον μικρό»

Ο Αντετοκούνμπο συμπλήρωσε ακόμα: «Έχεις το δικαίωμα στο trashtalk όταν βάζεις πόντους. Όταν κάνεις πράγματα στο παρκέ που άλλοι δεν μπορούν να κάνουν. Τότε, ναι, μπορείς να κάνεις ό,τι θέλεις».

*Βέβαια, η κατάσταση φέτος είναι διαφορετική, με τους Μπακς & τον Γιάννη σαφώς καλύτερους, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα ο Αντετοκούνμπο να πάρει μία μικρή εκδίκηση από τον Άντονι, όταν κάρφωσε μπροστά του στο Λονδίνο! Δείτε το video:

 

NBA Τελευταία Νέα