Οι Έλληνες του εξωτερικού (vids+pics)

Gazzetta team
Οι Έλληνες του εξωτερικού (vids+pics)

bet365

O Χοσέ Χολέμπας είχε μία ασίστ και εξαιρετική απόδοση στο ντέρμπι με την Λάτσιο, ενώ πολύ καλοί ήταν και οι Έλληνες της Λεβάντε. Αναλυτικά οι επιδόσεις των Ελλήνων του εξωτερικού.

Μόλις 5 από τα πρωταθλήματα που αγωνίζονται οι Έλληνες ποδοσφαιριστές είχαν δράση το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, καθώς τα περισσότερο έχουν την καθιερωμένη χειμερινή διακοπή. Έτσι ματς έγιναν μόνο σε Ιταλία, Αγγλία, Ισπανία, Πορτογαλία και Ισραήλ, με τον Χοσέ Χολέμπας να ξεχωρίζει με την εμφάνισή του κόντρα στην Λάτσιο, όπως και οι Λουκάς Βύντρα, Νίκος Καράμπελας της Λεβάντε κόντρα στην Λα Κορούνια.

ΙΤΑΛΙΑ
Κώστας Μανωλάς (Ρόμα): Ξεκίνησε βασικός στο ντέρμπι της αιώνιας πόλης με την Λάτσιο (2-2). Αντιμετώπισε προβλήματα από την επιθετική τριάδα της Λάτσιο, χάνοντας τον Άντερσον στο πρώτο γκολ των φιλοξενούμενων, αλλά ήταν καλύτερος από τον Αστόρι.

Βασίλης Τοροσίδης (Ρόμα): Είδε από το πάγκο το 2-2 της Ρόμα με την Λάτσιο.

Χοσέ Χολέμπας (Ρόμα): Έπαιξε και στα 90 ντέρμπι με την Λάτσιο, έχοντας πολύ καλή παρουσία. Μάλιστα αυτός ήταν που έβγαλε την σέντρα στον Τότι για να ισοφαρίσει σε 2-2.

Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος (Βερόνα): Δεν ήταν στην αποστολή στο 3-1 της Βερόνα επί της Πάρμα.

Βαγγέλης Μόρας (Βερόνα): Λόγω του τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί, έμεινε εκτός αποστολής του παιχνιδιού με την Πάρμα (3-1).

Παναγιώτης Ταχτσίδης (Βερόνα): Αγωνίστηκε σε όλο το παιχνίδι με την Πάρμα, στο οποίο η Βερόνα κέρδισε 3-1, έχοντας πολύ καλή απόδοση.

Ορέστης Καρνέζης (Ουντινέζε): Ήταν βασικός στο εκτός έδρας 1-1 με την Σασουόλο, χωρίς να φέρει ευθύνη για το γκολ που δέχθηκε, καθώς η κεφαλιά του Ζάζα ήταν εξ επαφής.

Παναγιώτης Κονέ (Ουντινέζε): Έπαιξε και στα 90 λεπτά του αγώνα με την Σασουόλο (1-1), βοηθώντας και στον ανασταλτικό τομέα, αλλά και στον δημιουργικό.

Γιάννης Φετφατζίδης (Τζένοα): Μπήκε στο 80ο λεπτό του αγώνα με την Ίντερ και φυσικά δεν μπόρεσε να βοηθήσει την ομάδα του να γλιτώσει την ήττα με 3-1.

Μάριος Οικονόμου (Μπολόνια): Βασικός και με πολύ καλή απόδοση στην εκτός έδρας νίκη της Μπολόνια με 2-1 με την Βίρτους Λαντσιάνο.

Βασίλης Καραγκούνης (Ρετζίνα): Ήταν βασικός στο εκτός έδρας 0-0 με την Τσασερτάνα.


ΙΣΠΑΝΙΑ
Λουκάς Βύντρα (Λεβάντε): Βασικός και με πολύ καλή απόδοση, παίζοντας στο κέντρο της άμυνας της Λεβάντε, στο ισόπαλο 0-0 ματς με την Ντεπορτίβο Λα Κορούνια.

Νίκος Καράμπελας (Λεβάντε): Έπαιξε σε όλο το παιχνίδι με την Λα Κορούνια, που έληξε 0-0, έχοντας πολύ καλή απόδοση.

Κώστας Ρουγκάλας (Ατλέτικο Μαδρίτης Β): Δεν αγωνίστηκε στην εκτός έδρας ήττα με 4-2 από την Ρεάλ Μαδρίτης.

ΑΓΓΛΙΑ
Γιώργος Σαμαράς (Γουέστ Μπρόμ): Είδε από τον πάγκο την ομάδα του να κερδίζει 1-0 την Χαλ.

Χάρης Μαυρίας (Σάντερλαντ): Δεν ήταν στην αποστολή για το εντός έδρας παιχνίδι με την Λίβερπουλ, όπου η Σάντερλαντ γνώρισε την ήττα με 0-1.

Κώστας Σταφυλίδης (Φούλαμ): Ήταν βασικός στην εκτός έδρας ήττα της Φούλαμ με 1-0 από την Κάρντιφ.

Δημήτρης Κωνσταντόπουλος (Μίντλεσμπρο): Kράτησε ανέπαφη την εστία του στο ισόπαλο χωρίς γκολ, εκτός έδρας παιχνίδι με την Ρέντινγκ.

Hλίας Πολίμος (Νότιγχαμ Φόρεστ): Ήταν βασικός στην μεγάλη εντός έδρας ανατροπή (2-1) με την Σέφιλντ Γουένσντεϊ, παίζοντας σε όλο το παιχνίδι που έγινε υπό καταρακτώδη βροχή. Μάλιστα και από τους διακριθέντες της ομάδας του.

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
Ανδρέας Σάμαρης (Μπενφίκα): Έπαιξε και στα 90 λεπτά της νίκης με 3-0 επί της Γκιμαράες.

Δημήτρης Πέλκας (Βικτόρια Σετούμπαλ): Μπήκε στο 56ο λεπτό του εκτός έδρας παιχνιδιού με την Αρούκα, αλλά το γκολ που δέχθηκε η Σετούμπαλ στο 86' από τον Κοέλιο, της στέρησε τον βαθμό της ισοπαλίας.

ΙΣΡΑΗΛ
Γιάννης Παπαδόπουλος (Μπνέι Σακχνίν): Μπήκε στο 20ο λεπτό του εκτός έδρας παιχνιδιού με την Χάποελ Τελ Αβίβ (1-1), αλλά για άγνωστο λόγο ο προπονητής του τον έκανε αλλαγή στο 90ο λεπτό.

 

Τελευταία Νέα