Ο Τζάκσον μίλησε για τον Κατσικάρη και την ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Ο Τζάκσον μίλησε για τον Κατσικάρη και την ΤΣΣΚΑ Μόσχας

bet365

Στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας σκέφτονται αποκλειστικά το Final Four (σ.σ. στον ημιτελικό θα αντιμετωπίσει τη Μακάμπι, 16/5-19:00), ωστόσο ο Άαρον Τζάκσον κλήθηκε να σχολιάσει το ενδεχόμενο ο Φώτης Κατσικάρης να αναλάβει την ομάδα στο μέλλον!

«Θα το ήθελα! Νομίζω πως είναι ικανός για να αναλάβει την ΤΣΣΚΑ Μόσχας μετά τον Μεσίνα. Σίγουρα δεν είναι κάτι που σκέφτομαι αυτή τη στιγμή. Στο μυαλό μας βρίσκεται μόνο το Final Four. Θεωρώ όμως ότι ο κόουτς Κατσικάρης μπορεί να τα καταφέρει στο πιο υψηλό επίπεδο. Το αξίζει! Αν σκεφτείτε τι έχει πετύχει με μικρομεσαίες ομάδες, σκεφτείτε τι μπορεί να καταφέρει αν εργαστεί σε μεγάλους συλλόγους!», ήταν το σχόλιο του Άαρον Τζάκσον σε ιστοσελίδα της Ρωσίας, σχετικά με το ενδεχόμενο να συνεργαστεί ξανά (σ.σ. οι δύο τους ήταν μαζί στη Μπιλμπάο) με τον Φώτη Κατσικάρη.

«Αστείο αυτό με τη Ρωσία!»

Ο Αμερικανός γκαρντ σχολίασε και την αποχώρηση του Έλληνα coach από τη Ρωσία, λίγο πριν το Eurobasket της Σλοβενίας: «Ήταν πολύ παράξενο. Είναι ένας σπουδαίος προπονητής και πιστεύω ότι θα μπορούσε να τα καταφέρει. Ήταν αστείο αυτό που έγινε! Συζήτησα μαζί του μετά τη συμφωνία με τη ρωσική ομοσπονδία, του έδωσα συγχαρητήρια και ξαφνικά έμαθα ότι δεν θα δουλέψει τελικά στην εθνική. Τρελό! Ελπίζω να πετύχει στην Ελλάδα».

 

Τελευταία Νέα