Ζήσης: «Περίεργο να ακούω το "Ελλάς" στη Βαμβέργη»!

Κάτια Πετροπούλου
Ζήσης: «Περίεργο να ακούω το "Ελλάς" στη Βαμβέργη»!

bet365

Ο Νίκος Ζήσης έζησε μια... άκρως ελληνική βραδιά στο γήπεδο της Μπάμπεργκ!

Την 24η Φεβρουαρίου θα την θυμάται για πολύ ο Νίκος Ζήσης!

Ο πάλαι ποτέ γκαρντ και αρχηγός της Εθνικής Ομάδας μονοπώλησε το ενδιαφέρον στο ματς με την Γερμανία κι έζησε μοναδικές στιγμές στο δεύτερο... σπίτι του, την «Brose Arena».

Το τέλος του αγώνα, μάλιστα, βρήκε την Ελλάδα νικήτρια (63-69) και τον ίδιο να πανηγυρίζει στο παρκέ μαζί με τους διεθνείς, φωνάζοντας «Ελλάς»!

«Θέλω να ευχαριστήσω τα παιδιά για την κίνησή τους να με φωνάξουν στο κέντρο και να φωνάξουμε μαζί το "Ελλάς". Έκαναν μια φανταστική εμφάνιση. Το παιχνίδι κρίθηκε στην δυναμικότητα που είχαμε. Παίξαμε σκληρά και αυτό οι Γερμανοί ίσως να μην το περίμεναν. Στο β' μέρος τα παιδιά πήραν τις προσωπικές μονομαχίες, ειδικά εναντίον του Μπαρτέλ», είπε στην κάμερα της ΕΡΤ2.

Στην συνέχεια πρόσθεσε: «Η σημερινή στιγμή είναι ξεχωριστή και θα την κρατήσω στην καρδιά μου. Ήταν όλα τέλεια, μπράβο στα παιδιά, τελείωσαν με τον ιδανικό τρόπο κι έχουμε όλα τα φόντα να πρωταγωνιστήσουμε στο Παγκόσμιο» και κατέληξε: «Πέρα από την βράβευσή μου, ήταν... περίεργο να ακούω το "Ελλάς" σε αυτό το γήπεδο που έχω πανηγυρίσει τίτλους και πρωταθλήματα και να βλέπω τριγύρω γνώριμα πρόσωπα, όπως τους Πελαργούς».

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDOBASKET Τελευταία Νέα