NBA 90s vs NBA 2010s: Ποιος θα νικούσε; (poll)

Νίκος Καρφής
NBA 90s vs NBA 2010s: Ποιος θα νικούσε; (poll)

bet365

Το gazzetta.gr έφτιαξε τις ομαδάρες των 90s και των 2010s και δίνει την ευκαιρία στους αναγνώστες του να ψηφίσουν την καλύτερη.

Σούπερ προσφορά* στα Virtual Sports | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Με αφορμή το Last Dance και τις επικές μάχες των Μπούλς του Τζόρνταν με τους Bad Boys Πίστονς του Τόμας, υπάρχουν πολλές συζητήσεις για το κατά πόσο οι σημερινοί σταρ της λίγκας θα άντεχαν στις εποχές των 90s.

Το gazzetta.gr που πάντα θέλει να βάζει στην… εξίσωση τους αναγνώστες του επέλεξε δυο ομάδες με τους καλύτερους παίκτες των 90s και των 2010s και δίνει την ευκαιρία στον κόσμο να ψηφίσουν την καλύτερη.

Θα κοντραριστούν παιχταράδες που… μάγεψαν και συνεχίζουν να μαγεύουν στα παρκέ του ΝΒΑ.

Πάμε να δούμε τις ομαδάρες και στο τέλος να ψηφίσετε Σίγουρα θα υπάρχουν ενστάσεις ως προς τις βασικές πεντάδες και τον πάγκο, αλλά προσπαθήσαμε να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε.

90s

Αρχική πεντάδα: Στόκτον, Τζόρνταν, Πίπεν, Ολάζουον, Σακίλ

* Θα παίξουμε με 2 σέντερ για να χωρέσουν 5άδα οι Σακίλ και Ολάζουον, αν και θα μπορούσε άνετα να είναι ένας εκ των Μαλόουν και Ρόμπινσον.

Πάγκος: Μαλόουν, Μπάρκλεϊ, Γιουιν, Ντέιβιντ Ρόμπινσον, Ρέτζι Μίλερ, Γκάρι Πέιτον, Ρόντμαν

2010s

Αρχική πεντάδα: Κάρι, Κόμπι, Ντουράντ, ΛεΜπρόν, Ντάνκαν

*Μπορεί οι Κόμπι και Ντάνκαν να μεγαλούργησαν την προηγούμενη δεκαετία, παίρνοντας τα περισσότερα πρωταθλήματα τους, ωστόσο και στα 2010s έκαναν σπουδαίες εμφανίσεις με αρκετές παρουσίες στα All Star Game, παρόλο που τελείωσαν την καριέρα τους το 2016. Αρκετοί θα ισχυριστούν πως δεν θα έπρεπε να είναι στην κορυφαία πεντάδα αυτής της δεκαετίας, καθώς κάποιοι (Λέοναρντ) ίσως το άξιζαν πιο πολύ. Βέβαια έχουν παίξει στα 2010s και το να τους αφήσεις εκτός είναι σαν να μπήγεις ένα μαχαίρι στην... καρδιά. Επίσης κάπως θα πρέπει να ματσάρουμε τους ψηλούς της αντίπαλης ομάδας που είναι και πολλοί, άρα ο Τιμ είναι απαραίτητος.

Πάγκος: Ουέιντ, Ουέστμπρουκ, Λέοναρντ, Αντετοκούνμπο, Κρις Πολ, Χάρντεν, Nοβίτσκι

 

NBA Τελευταία Νέα