Ο ΠΑΟΚ έχει ξαναζήσει τέτοιες βραδιές... (vids)

Ο ΠΑΟΚ έχει ξαναζήσει τέτοιες βραδιές... (vids)

Σταύρος Σουντουλίδης
Ο ΠΑΟΚ έχει ξαναζήσει τέτοιες βραδιές... (vids)

bet365

Από την «παγωμένη πρόκριση» του Ζάγκρεμπ στην ψυχρολουσία της Γκινγκάμπ και το θρίλερ με την Σλόβαν, ο ΠΑΟΚ έχει ξαναζήσει βραδιές σαν την σημερινή στην Τούμπα…

Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ παίζουν για την πρόκριση στο νέο Pamestoixima.gr με ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο «Δικέφαλος» περιμένει την τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ για να μάθει αν θα συνεχίσει στη φάση των «32» της διοργάνωσης.

Στην πρώτη του παρουσία σε ομίλους, τη σεζόν 2010-11, έφτασε στο φινάλε να θέλει νίκη ή ισοπαλία για να προκριθεί και τα κατάφερε με το «διπλό» που έβγαλε, χάρη στο γκολ του Δημήτρη Σαλπιγγίδη, στο παγωμένο Ζάγκρεμπ απέναντι στην Ντιναμό (0-1). Η ομάδα του Μάχη Χάβου συνέχισε στους «32» και κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας είχε αγγίξει την πρόκριση στους «16» του Γιουρόπα Λιγκ.

Το 2015 το «δώρο» της Φιορεντίνα κατέληξε στον κάλαθο των αχρήστων. Πριν από τρία χρόνια ο ΠΑΟΚ είχε βρεθεί στην ίδια θέση με τώρα και ήθελε στην Τούμπα νίκη την τελευταία αγωνιστική των ομίλων κόντρα στην Γκινγκάμπ, για να περάσει στην επόμενη φάση, δίχως μάλιστα να εξαρτάται από κάποιο άλλο αποτέλεσμα την τελευταία αγωνιστική. Σ’ εκείνον τον «τελικό» η ομάδα του Αγγελου Αναστασιάδη γνώρισε την ήττα (1-2) και αποκλείστηκε.

Ένα χρόνο μετά, οι «βιόλα» τον έβαλαν ξανά στο κάδρο της πρόκρισης και ο ΠΑΟΚ πέρασε στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων της σεζόν 2016-17. Τότε, μάλιστα, η ομάδα του Βλάνταν Ίβιτς περίμενε συνδυασμό αποτελεσμάτων: Δική του νίκη επί της Σλόβαν και νίκη της Φιορεντίνα στο Μπακού επί της Καραμπάχ. Νίκησε (2-0) και σε συνδυασμό με το «διπλό» των «βιόλα» προκρίθηκε.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα