Οι free agents που... φλερτάρουν με δαχτυλίδι μέσω Ουόριορς! (pics)

Οι free agents που... φλερτάρουν με δαχτυλίδι μέσω Ουόριορς! (pics)

Νίκος Καρφής
Οι free agents που... φλερτάρουν με δαχτυλίδι μέσω Ουόριορς! (pics)

bet365

Oι Ουόριορς αποτελούν την πιο σίγουρη επιλογή για έναν παίκτη που ψάχνει εναγωνίως το πρώτο του πρωτάθλημα και υπάρχουν 9 free agents που... φλερτάρουν με την μετακόμιση στο Γκόλντεν Στέιτ με σκοπό να ζήσουν την... συντροφιά του δαχτυλιδιού.

Οι Ουόριορς πανηγύρισαν το δεύτερο σερί πρωτάθλημα και το τρίτο τα τελευταία 4 χρόνια, δημιουργώντας μία από τις δυνατότερες δυναστείες στο ΝΒΑ

Μία ομάδα με 4 All-Stars στην βασική τους πεντάδα που τρομάζει κάθε αντίπαλο, ενώ στην άκρη του πάγκου βρίσκεται η ήρεμη δύναμη, ο Στιβ Κερ.

Το χέρι του Θεού; Ποτέ ξανά! Money Back* σε VAR αποφάσεις (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Οι… πολεμιστές έχουν βοηθήσει πολλούς πολλούς παίκτες να κερδίσουν πρωτάθλημα. Αρκετοί έχουν πανηγυρίσει στο Γκόλντεν Στέιτ. Αυτό το γεγονός έχει κάνει τους Ουόριορς τον ιδανικό προορισμό για NBAers που ψάχνουν για το πρώτο τους δαχτυλίδι.

Υπάρχουν 9 παίκτες που θα μπουν στη free agency και δεν θα φοβηθούν να δεχθούν μείωση στο μισθό τους για να παίξουν στους πρωταθλητές.

Wayne Ellington

Ο Έλινγκτον είναι ένας από τους καλύτερους σουτέρ στη λίγκα. Φέτος βοήθησε τους Χιτ να φτάσουν ως τα playoffs, τόσο με την ικανότητα του στο spot up, είτε με το catch and shoot. Στους Ουόριορς, οι οποίοι φημίζονται για τα… όργια τους πίσω από τη γραμμή του τριπόντου με Κάρι, Ντουράντ και Κλεί, σίγουρα θα είναι καλοδεχούμενος.

Μια πιθανή προσθήκη, θα προσδώσει άλλα στοιχεία από αυτά που δίνουν οι Λίβινγκστον και Ιγκουοντάλα, οι οποίοι δεν βρίσκονται στο επίπεδο του στο τρίποντο.

Michael Beasley

Βάλτε τους Νικ Γιανγκ, Τζαβέιλ ΜακΓκί και Μάικλ Μπίσλεϊ στην ίδια ομάδα. Απολαυστικό, υπέροχο. Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε. Οι Ουόριορς έχουν ήδη στις τάξεις 2 νικητές του Shaqtin a Fool!

Nα μιλήσουμε και λίγο σοβαρά τώρα. Αν ο Μπίσλεϊ ήταν περισσότερο επαγγελματίας και κρατιόταν μακριά από διάφορους πειρασμούς στην καριέρα του, θα ήταν τώρα σε επίπεδο κάποιων σπουδαίων παικτών. Εξαιρετικός σουτέρ που ίσως η δίψα για ένα δαχτυλίδι θα του δώσει τη συγκέντρωση που χρειάζεται για να παίξει το μπάσκετ που ξέρει.

Marco Belinelli

Γνωστός και μη εξαιρετέος ο Ιταλός. Θα ταίριαζε γάντι σε πεντάδα με τους 4 σταρ στο παρκέ, σε στιγμές που οι Ουόριορς θα έπαιζαν το small ball που το λατρεύουν. Μπορεί να βγει από τα σκριν με εξαιρετικό τρόπο, να την πάρει και να εκτελέσει χωρίς να τον πάρεις χαμπάρι

Στην άμυνα έχει τα θέματα του, κάτι που είδαμε σε όλη του την καριέρα. Πάντως σίγουρα θα ήταν μια καλύτερη και πιο έξυπνη επιλογή από τον…. Τιτάνα Νικ Γιανγκ, ενώ διαθέτει περισσότερη εμπειρία στα playoffs (έπαιξε σε Μπουλς και Σπερς, αλλά και σε Σίξερς πέρυσι.

Jamal Crawford

Ήδη το όνομα του ακούγεται πολύ έντονα για… Ουόριορς. Ο Τζαμάλ θα λάτρευε την ευκαιρία να παίξει σε ομάδα που είναι φαβορί για τίτλο. Ένας από τους καλύτερους έκτους παίκτες των τελευταίων χρόνων που ήταν φυσικά μέλος ομάδων που έπαιζαν στα playoffs. Παρόλο αυτά το δαχτυλιδάκι δεν ήρθε ποτέ

Ικανότατος σκόρερ, «άρρωστος» ντριμπλές (αγαπάμε τα shake n bake του). Σκεφτείτε να παίζει δίπλα στον Λίβινγκστον. Θα συνέθεταν ένα από τα καλύτερα δίδυμα στα γκαρντ που θα έρχονται από το πάγκο.

Joe Johnson

Ο Iso Joe δοκίμασε να πάρει το πρωτάθλημα με τους Ρόκετς, αλλά οι Ουόριορς τον πέταξαν εκτός στα 7 ματς. Δεν έπαιξε πολύ για να βρει την επαφή του με το αντίπαλο καλάθι, την οποία μας έχει αποδείξει πως έχει και με το παραπάνω. Μην παραξενευτείτε αν τον δείτε να γίνεται… Dub.

Πρόκειται για υποτιμημένο σκόρερ. Φοβερός σουτέρ από την περιοχή του τριπόντου, ενώ διαθέτει το… clutch. Δεν φοβάται να πάρει την ευθύνη. Καλή επιλογή για μερικά ποιοτικά λεπτά στην περιφέρεια των πρωταθλητών.

Zach Randolph

Θα μπορούσε να είναι ο «νέος Ντέιβιντ Ουέστ». Βετεράνος που ειδικεύεται στα σουτ μέσης απόστασης, ενώ έχει την οξυδέρκεια να παίρνει αποφάσεις που θα τον βάλουν σε θέση ισχύος κόντρα στον αντίπαλο

Καλός επιθετικός ριμπάουντερ, με τους Ουόριορς να εκμεταλλεύονται τους πόντους από δεύτερη ευκαιρία. Πριν αποσυρθεί, σίγουρα θα ήθελε να φορέσει το πολυπόθητο δαχτυλίδι. Κάτι που δεν θα μπορούσε να πάρει στους Γκρίζλις και τους Κινγκς.

Trevor Ariza

Ο Αρίζα πρέπει να φύγει από τους Ρόκετς με σκοπό η ομάδα του να κρατήσει τον Κρις Πολ και να ανανεώσει τον Κλιντ Καπέλα. Ενώ θα πρέπει να μπορεί να διεκδικήσει και τον ΛεΜπρόν Τζέιμς. Δεν γίνεται να μην θυσιαστεί ο Αρίζα

Έχει ήδη δηλώσει ανοιχτός στο ενδεχόμενο να παίξει για τους Ουόριορς ακόμα και αν έρχεται από τον πάγκο. Σημαντική προσθήκη για την ομάδα του Κερ, τόσο για την έφεση του στο τρίποντο, όσο και την… ειδίκευση του στην άμυνα

Seth Curry

Έπαιζε στην θυγατρική των Ουόριορς στη G-League. Είναι ο αδερφός του Στεφ, ενώ θέλει να επανέλθει δριμύτερος μετά τον τραυματισμό του. Το reunion με τον Στεφ θα είναι μια ωραία ιστορία.

Έχει πάρει την… τέχνη του Στεφ στο σουτ (όχι φυσικά στον ίδιο βαθμό) και για πολλούς θα είναι ιδιαίτερο να βλέπουν τα δύο αδέρφια να είναι συμπαίκτες και ενωμένοι να παλεύουν για το πρωτάθλημα.

Vince Carter

Ο κορυφαίος dunker όλων των εποχών ψάχνει δαχτυλίδι και το αξίζει. Είναι παράδειγμα παίκτη που ξέρει τη σημαίνει σκληρή δουλειά, Γνωρίζει τι σημαίνει να τα δίνεις όλα. Δεν είναι τυχαίο πως παρόλο που βρίσκεται σε προχωρημένη ηλικία, κρατιέται σε ένα απόλυτα ικανοποιητικό επίπεδο.

Το μπάσκετ ίσως του χρωστάει ένα δαχτυλίδι και αν ο Vinsanity επιλέξει να πάει στους Ουοριορς, θα έχει μεγάλες πιθανότητες να τα καταφέρει έστω και στο photo finish. Eξιτάρει ο Κάρτερ με τη φανέλα των πρωταθλητών. Ο Βινς μπορεί να κλείσει την καριέρα του ονειρικά.

πηγή: fadeawayworld

 

NBA Τελευταία Νέα