Σοκ με Καραλή, τρία άκυρα στα 5,35μ. και εκτός τελικού (vids)

Κώστας Ευθυμιάδης
O Καραλής απογοητευμένος

bet365

Ο Εμμανουήλ Καραλής δεν κατάφερε να περάσει το αρχικό άλμα στον προκριματικό του επί κοντώ και τελείωσε άδοξα η παρουσία του στην Βουδεπέστη.

Ψυχρολουσία με τον Εμμανουήλ Καραλή που έμεινε εκτός τελικού στο επί κοντώ, χωρίς να έχει έγκυρο άλμα!

Ο πρωταθλητής των αλμάτων φάνηκε από την πρώτη του προσπάθεια νωθρός και έκανε τρία άκυρα άλματα στα 5,35μ., για να μείνει πολύ γρήγορα εκτός συνέχειας στον προκριματικό!

Δεν το πίστευε ούτε ο ίδιος, καθώς στο δεύτερο άλμα από ατυχία το έριξε με τον αγκώνα του, αλλά στο τρίτο η απογοήτευση ήταν ολοκληρωτική αφού πήγε εκεί με προσδοκίες όχι μόνο για να μπει στον τελικό, αλλά και για μία καλή εμφάνιση, ίσως και ένα ρεκόρ.

Οι εκπλήξεις δεν έμειναν στον Μανόλο, καθώς αθλητές με μεγάλα ρεκόρ, όπως οι Λίλεφος, Βλουν, Βογιεχόγσκι, Τσαραβίλιο και Γκούτορμσεν μεταξύ άλλων!

Ο Ντουπλάντις εύκολα προκρίθηκε με 5,75μ. και μαζί με τους Ομπιένα, Νίλσεν και Λίσεκ, αναμένεται να είναι η 4αδα που θα ξεχωρίσει.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ Τελευταία Νέα