Παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου: Ο τραυματισμός άφησε τη Στεφανίδη εκτός τελικού, εκτός και η Πόλακ

Πηνελόπη Γκιώνη
στεφανιδη κατερινα

bet365

Η Κατερίνα Στεφανίδη προσπάθησε να τραυματιστεί αψηφώντας τον τραυματισμό της στον αστράγαλο όμως δεν τα κατάφερε και έμεινε εκτός τελικού, όπως και η Ελένη Κλαούντια Πόλακ. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ: ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΓΚΙΩΝΗ

Το ελληνικό επί κοντώ είχε εκπροσώπηση στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου που φιλοξενείται στη Βουδαπέστη, με τις Κατερίνα Στεφανίδη και Ελένη-Κλαούντια Πόλακ να συμμετέχουν στον προκριματικό.

Η χρυσή Ολυμπιονίκης του επί κοντώ στάθηκε αρκετά άτυχη αφού στα δοκιμαστικά άλματα πριν την έναρξη του αγώνα, χτύπησε τον αστράγαλό της και αναγκάστηκε να το δέσει. Έπειτα, όμως, αποφάσισε να συμμετάσχει κανονικά στον αγώνα και να προσπαθήσει να προκριθεί. Η ίδια άφησε το 4.20μ. και το 4.35μ. και μπήκε απευθείας στα 4.50μ., σε μία προσπάθεια να κάνει όσο το δυνατόν λιγότερα άλματα.

Το πρώτο της άλμα δεν το ολοκλήρωσε ενώ το δεύτερο ήταν άκυρο. Στην τρίτη προσπάθειά της ο πόνος δεν την άφησε να κάνει καν το άλμα και απλά έπεσε στο στρώμα, με την έκφρασή της να δείχνει τον πόνο που της προκάλεσε το τρέξιμό της. Η ίδια σηκώθηκε και έφυγε κουτσαίνοντας, με το πόδι της να φαίνεται πρησμένο. Έτσι, αποχαιρετά τη διοργάνωση με άδοξο τρόπο.

Η Ελένη Κλαούντια Πόλακ ξεκίνησε τα άλματά της από το 4.20μ., το οποίο υπερέβη χωρίς πρόβλημα, και συνέχισε στο 4.35μ. το οποίο πέρασε με τη δεύτερη. Στο 4.50μ., δυστυχώς, είχε τρεις άκυρες προσπάθειες και έμεινε εκτός τελικού.

@Photo credits: eurokinissi
 

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ Τελευταία Νέα