Αναστασάκης στο Gazzetta: «Μακάρι να ήμασταν δύο στον τελικό, θα εκπροσωπήσω τουλάχιστον τη γειτονιά μας»

Πηνελόπη Γκιώνη
αναστασακης μιχαλης παγκοσμιο βουδαπεστη

bet365

Ο Μιχάλης Αναστασάκης πέρα από τον μοναδικό Έλληνας εκπρόσωπο της σφυροβολίας στον τελικό, θα είναι και εκπρόσωπος της γειτονιάς των Χανιών που έχει βγάλει κορυφαίους σφυροβόλους. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ: ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΓΚΙΩΝΗ

Η σφυροβολία στην Ελλάδα έχει την υπογραφή (και) των Χανίων. Ο Μιχάλης Αναστασάκης, που προκρίθηκε στον τελικό της σφυροβολίας στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου στη Βουδαπέστη, θα εκπροσωπήσει εκείνη τη γειτονιά στα Χανιά που έχει μεγαλώσει ο ίδιος αλλά και ο Χρήστος Φραντζεσκάκης.

Η πρώτη του πρόκριση σε τελικό συνοδεύτηκε και από το γεγονός πως άφησε εκτός τον συντοπίτη και συναθλητή του, Φραντζεσκάκη, και όπως ο ίδιος εξήγησε χαίρεται πολύ για ό,τι κατάφερε αλλά ελπίζει στο μέλλον να βρεθούν μαζί σε έναν τελικό:

«Πέρυσι λίγο απογοητεύτηκα και απογοήτευσα. Είμαι όμως πολύ χαρούμενος με αυτό που έγινε σήμερα.

Και μακάρι, μακάρι να ήμασταν και οι δύο. Δεν ήξερα μέσα στον αγώνα σε ποια θέση βρισκόταν ο Χρήστος, μακάρι να ήμασταν δύο σε μία δύσκολη χρονιά και για αυτόν.

Χαίρομαι πολύ που τουλάχιστον θα εκπροσωπήσω την ίδια γειτονιά, για ακόμη μία φορά. Οπότε αν είναι να το πάμε εναλλάξ, και μαζί κάποια στιγμή να βρεθούμε μαζί θα είναι ακόμη μεγαλύτερη η χαρά», τόνισε.

αναστασακης παπαδημητριου

(Ο Αναστασάκης αγκαλιά με τον προπονητή του, μετά τη βολή που στον έστειλε στον τελικό)

Ο 27χρονος αθλητής του Αλέξανδρου Παπαδημητρίου, έχει σκοπό να ευχαριστηθεί την παρουσία του στον τελικό που είναι προγραμματισμένος για την Κυριακή 20/8:

«Δεν έχω πολλές σκέψεις για τον τελικό, μόνο να περάσω καλά, να το διασκεδάσω, να ξεπεράσω τον εαυτό μου μου να ρίξω το 100% και νομίζω θα πάει καλά αύριο. Αυτός είναι ο στόχος, χωρίς άγχος γιατί ο προκριματικός έχει πολύ περισσότερο άγχος από τον τελικό. Οι σταθεροί και αυτοί που ρίχνουν τα 77μ. θα είναι ξανά ψηλά. Εμείς πρέπει να τους φτάσουμε, αυτό είναι το θέμα».

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ Τελευταία Νέα