Παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου: Εκτός τελικού στο τριπλούν ο Τέιλορ

Newsroom
Παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου: Εκτός τελικού στο τριπλούν ο Τέιλορ

bet365

«Βόμβα» στα προκριματικά του τριπλούν όπου ο Κρίστιαν Τέιλορ δεν κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για τον τελικό.

Σοκ ο αποκλεισμός του Κρίστιαν Τέιλορ από τον τελικό του τριπλούν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στίβου. Ο Αμερικανός μπορεί να είναι προς τη δύση της καριέρας του, όμως και πάλι αναμενόταν να είναι στην 12αδα.

Είναι ο κάτοχος 4 χρυσών μεταλλίων (τα τρία μάλιστα είναι στα τελευταία παγκόσμια πρωταθλήματα) και στην πατρίδα του έμεινε εκτός τελικού με άλμα στα 16,48μ.(18η θέση στο σύνολο).

Εκτός έμεινε και ο Γερμανός Χες που είχε καλύτερο άλμα στα 16,64μ., με τον Ινδό Πολ να παίρνει το τελευταίο εισιτήριο με 16,68μ. Πιτσάρδο, Ζανγκό και Κλέι είναι τα τρία μεγάλα ονόματα που συνεχίζουν.

Κοντά στα 90 μέτρα Πίτερς και Τσόπρα

Μήνυμα στους αντιπάλους του από τον προκριματικό του ακοντισμού στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στίβο, έστειλε ο Αντερσον Πίτερς. Ο αθλητής από τη Γρανάδα είναι το φαβορί για το χρυσό και στον προκριματικό με μία βολή «άγγιξε» τα 90 μέτρα. Έστειλε το ακόντιο στα 89,91μ. και πέρασε με την καλύτερη επίδοση στον τελικό.

Εξαιρετικός και ο Ινδός Τσόπρα με 88,39μ., θα διεκδικήσει ένα μετάλλιο, όπως και ο Γερμανός Βέμπερ που έριξε 87,28μ.

Εκτός τελικού έμεινε ο Γουόλκοτ, αλλά και ο Γιέγκο που ήθελαν 80,03μ. (τόσο έκανε ο 12ος Φινλανδός Ετελατάλο, για να προκριθούν.

Ολοταχώς για το νταμπλ ο Τσεπτεγκέι, χωρίς εκπλήξεις τα 800μ.

Στα 5.000μ., ο Τζόσουα Τσεπτεγκέι έκανε το πρώτο βήμα για το νταμπλ. Τρέχοντας χαλαρά στην τελική ευθεία, έκανε χρόνο 13:24.47 και είναι εύκολα στον τελικό. Δεν υπήρξαν ιδιαίτερες εκπλήξεις στα προκριματικά, με τον Μπεκέλε να μένει έξω για μία θέση.

Στα 800μ. ανδρών, τα φαβορί προκρίθηκαν επίσης, με τον Μουλά να κάνει τον ταχύτερο χρόνο (1:44.89), αλλά τους Κενυάτες, με τον Γάλλο Τουάλ και τον Καναδό Αροπ να αναμένεται να δώσουν μάχη για τα μετάλλια.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ Τελευταία Νέα