Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στίβου: «Καραμπόλα» στα 800μ. γυναικών με τρεις αθλήτριες (vid)

Newsroom
Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στίβου: «Καραμπόλα» στα 800μ. γυναικών με τρεις αθλήτριες (vid)

bet365

Η Αυστραλή Κατριόνα Μπίσετ, παραπάτησε και πήρε… παραμάζωμα την Ιταλίδα Μπισό στα προκριματικά των 800 μέτρων.

Τα σπρωξίματα και τα ατυχήματα στα 800 μέτρα, είναι συχνό φαινόμενο και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στίβου, δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση.

Στην δεύτερη σειρά των γυναικών, η Κατριόνα Μπίσετ άθελά της δημιούργησε μία… καραμπόλα, με αποτέλεσμα να είναι και η μόνη που έμεινε τελικά εκτός.

Η Αυστραλή μόλις μπήκαν οι αθλήτριες στην τελική ευθεία, προσπάθησε να βγει στην εξωτερική, όμως χτύπησε με το πόδι της την Ιταλίδα Μπισό. Η τελευταία έχασε τελείως την ισορροπία της, ενώ πίσω από την Μπίσετ ήταν η Σλοβένα Χόρβατ, η οποία προκειμένου να την αποφύγει, την έσπρωξε ελαφριά.

Η Μπίσετ βρέθηκε στο έδαφος, η Χόρβατ προκρίθηκε στα ημιτελικά και μετά την εξέταση του βίντεο, οι διοργανωτές πέρασαν και την Μπισό, που εξαιτίας της συναθλήτριά της, βρέθηκε αρχικά εκτός ημιτελικού.

Η Αυστραλή έκανε ένσταση όσον αφορά την περίπτωσή της, θεωρώντας πως έπεσε εξαιτίας του σπρωξίματος της Χόρβατ. Οι κριτές την δικαίωσαν κι έτσι θα τρέξει κι αυτή στα ημιτελικά!

Οσον αφορά τις προκρίσεις, εκπλήξεις δεν υπήρχαν στο 800αρι, με την Βέλτεγι να κάνει την καλύτερη επίδοση (1:58.83) και τις Μου, Λαμότ, Χόντγκινσον, Γουίλσον, Χαϊλού και Αλέμου να προκρίνονται άνετα,

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ Τελευταία Νέα