Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στίβου: Το «ευχαριστώ» της Φράνκλιν στον Πομάσκι

Newsroom
Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στίβου: Το «ευχαριστώ» της Φράνκλιν στον Πομάσκι

bet365

Η Τόρι Φράνκλιν έγινε η πρώτη Αμερικανίδα με μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στίβου, στο αγώνισμα του τριπλούν και ευχαρίστησε τον Γιώργο Πομάσκι.

Επειτα από 3 μήνες συνεργασία με τον Γιώργο Πομάσκι, η Τόρι Φράνκλιν έγραψε ιστορία για τις ΗΠΑ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στίβου.

Εγινε η πρώτη Αμερικανίδα που κατακτά μετάλλιο στο τριπλούν, στην συγκεκριμένη διοργάνωση και γι’ αυτό θέλησε να ευχαριστήσει τον Πομάσκι, ο οποίος της άλλαξε την καριέρα μέσα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα.

«Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που πέρασαν σε αυτό το ταξίδι. Πολλοί που θέλω να ευχαριστήσω. Αλλους γιατί με ενθάρρυναν, με έσπρωξαν, με βοήθησαν να μεγαλώσω, να με εμψυχώσουν… Με έκαναν να δω την καριέρα μου τα τελευταία χρόνια και να καταλάβω γιατί ήμουν σε έναν κύκλο μετριότητας. Υπάρχει, χωρίς αμφιβολία, ένας άνδρας που θέλω πραγματικά να ευχαριστήσω που άλλαξε την καριέρα μου μέσα σε 3 μήνες. Ο προπονητής μου, Γιώργος Πομάσκι, όπου την 1η Απριλίου μετακόμισα στην Ελλάδα και είδα άμεσα αποτελέσματα. Το εννοώ! Η μετάβαση ήταν τόσο άνετη που άξιζε τον κόπο. Παρά τον ελάχιστο χρόνο που είχαμε μπροστά μας, ποτέ δεν ένιωσα ότι έχω μείνει πίσω ή ότι βιάζομαι. Είχαμε χρόνο, μου έλεγε και απλά… παίζουμε. Ηταν αυτή η χαλαρή προσέγγιση και νοοτροπία που με βοήθησε να προχωρήσω. Ακόμη και με εμπόδιο την γλώσσα, τα καταφέραμε και ανυπομονώ για το τι θα φέρει ο υπόλοιπος χρόνος μας μαζί. Ευχαριστώ» έγραψε μεταξύ άλλων η Αμερικανίδα για τον Πομάσκι που είδε στο Γιουτζίν δύο αθλητές του να κατακτούν μετάλλιο.


Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ Τελευταία Νέα