Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου: Δεύτερη «πτήση» Τεντόγλου στα 8,29 μ., παραμένει πρώτος μετά από τρεις προσπάθειες (vid)

Γιάννης Αρώνης
Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου: Δεύτερη «πτήση» Τεντόγλου στα 8,29 μ., παραμένει πρώτος μετά από τρεις προσπάθειες (vid)

bet365

Ο Μίλτος Τεντόγλου με παρομοιότυπο με την δεύτερη προσπάθεια άλμα πήδηξε στα 8,29 μ. στην τρίτη και παραμένει πρώτος την ώρα που οι 8 κορυφαίοι του τελικού ετοιμάζονται για τα τρία τελευταία άλματά τους.

Μετά την «πτήση» στα 8,30 μέτρα που τον έφερε στην πρώτη θέση του τελικού του άλματος εις μήκος στο Παγκόσμιο Στίβου του Γιουτζίν, ο Μίλτος Τεντόγλου πραγματοποίησε ένα ακόμη εξαιρετικό άλμα στην τρίτη του προσπάθεια και προσγειώθηκε αυτή τη φορά στα 8,29 μέτρα.

Μετά από την ολοκλήρωση και του τρίτου άλματος ο Γρεβενιώτης Ολυμπιονίκης παραμένει επικεφαλής της κατάταξης (8,30 μ.), με τον Ελβετό Εχάμερ να βρίσκεται στην δεύτερη θέση με 8,16 μ. και τον Κουβανό Μάσο στην τρίτη με 8 μέτρα και 15 εκατοστά.

Υπενθυμίζουμε ότι οι 8 καλύτεροι στις τρεις πρώτες προσπάθειες κερδίζουν το δικαίωμα για ακόμα τρία άλματα, εκεί όπου ουσιαστικά θα κριθούν τα πάντα. Στην τελική οκτάδα δεν θα βρίσκεται ο Ιάπωνας Χασιόκα που παρά το 8,18 του προκριματικού σήμερα έκανε δύο άκυρα και ένα άλμα στα 7,86 μ. μένοντας δέκατος.

Δείτε το τρίτο άλμα του Τεντόγλου στα 8,29:

 

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ Τελευταία Νέα