Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου: O Τεντόγλου «πέταξε» στα 8,30μ. στον τελικό του μήκους! (vid)

Γιάννης Αρώνης
Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου: O Τεντόγλου «πέταξε» στα 8,30μ. στον τελικό του μήκους! (vid)

bet365

Ο Μίλτος Τεντόγλου «απογειώθηκε» στα 8 μέτρα και 30 εκατοστά στον τελικό του άλματος εις μήκος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου στο Γιουτζίν, επίδοση που τον φέρνει 99% στα μετάλλια και βάζει γερές βάσεις για το χρυσό!

Ο Μίλτος Τεντόγλου είναι ένας τεράστιος αθλητής που πάντα κρατάει τον καλύτερό του εαυτό για τις μεγάλες διοργανώσεις! Αυτό απέδειξε για ακόμα μια φορά στον τελικό του μήκους στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Γιουτζίν, όταν μόλις στην δεύτερή του προσπάθεια «πέταξε» στα 8,30 μέτρα θέτοντας ήδη πολύ ισχυρή υποψηφιότητα για το χρυσό μετάλλιο.

Υπενθυμίζουμε ότι αν ο Τεντόγλου καταφέρει να πάρει τη νίκη επί αμερικανικού εδάφους θα γίνει ο πρώτος Έλληνας αθλητής που θα έχει στην κατοχή του ταυτόχρονα και τα πέντε μεγάλα χρυσά μετάλλια του στίβου: Ευρωπαϊκό σε ανοιχτό και κλειστό στίβο, Παγκόσμιο σε ανοιχτό και κλειστό στίβο και Ολυμπιακούς Αγώνες!

Απολαύστε την «πτήση» του Έλληνα πρωταθλητή:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ Τελευταία Νέα