Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στίβου: Φαν ξόδεψε 4 μέρες οδικώς για να δει τους αγώνες

Newsroom
Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στίβου: Φαν ξόδεψε 4 μέρες οδικώς για να δει τους αγώνες

bet365

Ο Γιαν Φιγκερόα έκανε το μεγαλύτερο road trip που έχει γίνει ποτέ για να παρακολουθήσει από κοντά το Παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου.

Οι ΗΠΑ φιλοξενούν για πρώτη φορά Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στίβου και πιθανότατα δεν θα προλάβουν οι πολίτες της να δουν άλλο τα επόμενα χρόνια.

Επομένως για τους φαν του αθλήματος είναι ευκαιρία ζωής να πάνε να δουν από κοντά τους αγώνες στο Ορεγκον. Αυτό σκέφτηκε και ένας Πορτορικανός, ο οποίος ζει στη Φλόριντα και αποφάσισε να κάνει το ταξίδι στην άλλη πλευρά της χώρας του… οδικώς!

Ξόδεψε τέσσερις ημέρες από την Τάμπα για να φτάσει στο Γιουτζίν με ενδιάμεσες στάσεις: Ορλάντο, Ατλάντα, Σικάγο, Μπίλινγκς, Σποκέιν, Πάιλοτ, Πόρτλαντ και Γιουτζίν.

O Γιαν Φιγκερόα τα κατάφερε διανύοντας με πούλμαν αυτά τα 7.700 χιλιόμετρα και θα δει την διοργάνωση από την πρώτη μέχρι την τελευταία ημέρα.

«Μόνο ένας τρελός θα συμφωνούσε με αυτό το ταξίδι και εγώ είμαι αυτός. Θα επιστρέψω μάλιστα με λεωφορείο. Το να έχει στις ΗΠΑ Παγκόσμιο πρωτάθλημα, είναι κάτι πιθανότατα δεν θα προλάβουμε ξανά και δεν θα μπορούσα να το χάσω. Είχα ταξιδέψει στο Γιουτζίν ξανά για το NCAA και το Εθνικό πρωτάθλημα (πήγε με πτήση σε αυτές τις δύο διοργανώσεις), οπότε δεν μπορώ να χάσω αυτή τη διοργάνωση» ανέφερε ο Γιαν, που αγωνιά κυρίως για τα 1.500 μέτρα.

«Εχω φίλους που θα τρέξουν στα 1.500 μέτρα οπότε περιμένω πως και πως γι’ αυτές τις κούρσες. Είμαι φανατικός του στίβου και περιμένω πως και πως να δω τους δικούς μας, αλλά και τους κορυφαίους ξένους αθλητές» πρόσθεσε ο ενθουσιώδης φαν του στίβου από την Φλόριντα.

 

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ Τελευταία Νέα