Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου: Το όριο πρόκρισης για Τεντόγλου στον τελικό του μήκους

Newsroom
Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου: Το όριο πρόκρισης για Τεντόγλου στον τελικό του μήκους

bet365

Ο Μίλτος Τεντόγλου στο Όρεγκον θέλει να γίνει παγκόσμιος πρωταθλητής στο μήκος και στον ανοιχτό στίβο. Ο ολυμπιονίκης ταξίδεψε στις ΗΠΑ με την κορυφαία φετινή επίδοση στον κόσμο (8.55μ.), με το όριο πρόκρισης στον τελικό να είναι στα 8.15μ.

Ο Μίλτος Τεντόγλου ενσαρκώνει τις μεγαλύτερες ελπίδες από την εθνική ομάδα για χρυσό μετάλλιο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του Όρεγκον. Ο ολυμπιονίκης και πρωταθλητής κόσμου στον κλειστό, ταξίδεψε στο Όρεγκον για να γίνει πρωταθλητής κόσμου και στον ανοικτό στίβο.

Το πρώτο απαραίτητο βήμα είναι ο προκριματικός του αγωνίσματος, που θα γίνει το Σάββατο (16/7, 04:00, ώρα Ελλάδας). Το όριο πρόκρισης ορίστηκε στα 8.15μ., με τον προκριματικό να γίνεται σε δύο παράλληλα γκρουπ και τη συμμετοχή 32 συνολικά αθλητών.

Ο Τεντόγλου με τα 8.55μ. από τον τελικό του παγκοσμίου πρωταθλήματος κλειστού στίβου στο Βελιγράδι έχει πετύχει την κορυφαία φετινή επίδοση στον κόσμο. Οι 12 καλύτεροι θα προκριθούν για τον τελικό, που θα γίνει την Κυριακή (17/7, 04:20μ ώρα Ελλάδας).

Την ίδια ώρα με τον Μίλτο Τεντόγλου, οι Κατερίνα Στεφανίδη, Νικόλ Κυριακοπούλου και Ελένη Πόλακ θα κάνουν τη δική τους προσπάθεια στον προκριματικό του άλματος επί κοντώ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ Τελευταία Νέα