Παγκόσμιο κλειστού στίβου: Η απονομή του αργυρού μεταλλίου στον Καραλή

Newsroom
καραλης

bet365

Ο φοβερός Εμμανουήλ Καραλής αναδείχθηκε δευτεραθλητής κόσμου στο επί κοντώ ανδρών και πέρασε το πολυπόθητο αργυρό μετάλλιο στον λαιμό του.

Το αργυρό μετάλλιο από το Παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου στο Νανζίνγκ παρέλαβε ο Εμμανουήλ Καραλής, μετά τον καταπληκτικό αγώνα που έκανε στον τελικό του επί κοντώ με νέο πανελλήνιο ρεκόρ.

Ο Έλληνας πρωταθλητής ανέβηκε στο βάθρο δίπλα στον κορυφαίο ρέκορντμαν Μόντο Ντουπλάντις (Σουηδία) ενώ το χάλκινο πήρε ο Σαμ Κέντρικς (ΗΠΑ). Οι τρεις τους έχουν ανέβει ξανά στο βάθρο μαζί.

Η απονομή του Καραλή στο Ναντζίνγκ

@Photo credits: INTIME, Bildbyran
 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ Τελευταία Νέα