Καραλής: «"Xέστηκα" πάνω μου, η αλήθεια είναι»

Newsroom
Ο Εμμανουήλ Καραλής

bet365

Τι είπε ο Εμμανουήλ Καραλής στην ΕΡΤ για τον κίνδυνο που έζησε στην αρχή του τελικού, που στο τέλος έφερε το χάλκινο μετάλλιο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου στη Γλασκόβη.

Απολαυστικός ο Εμμανουήλ Καραλής μετά την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο επί κοντώ στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Γλασκόβης.

Ο 24χρονος γιορτάζει το πρώτο μετάλλιο σε παγκόσμιο πρωτάθλημα, μόνο που κινδύνευσε να αφήσει τον αγώνα πολύ νωρίς, καθώς στην τελευταία του προσπάθεια πέρασα τα 5.65μ και έμεινε στον τελικό.

Ο Καραλής δήλωσε στην ΕΡΤ τα εξής: «Πραγματικά δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμα, ήρθα εδώ ως επιλαχών, δεν είχε πολλές βλέψεις, ήθελα ένα ρεκόρ περιόδου, αλλά όταν φοράω τη φανέλα της εθνικής ομάδας πάω καλά.

Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα, δεν έχω λόγια, δεν πίστευα και εγώ στον εαυτό μου, ερχόμενος μόνο η μητέρα μου πίστευε και σε αυτή αφιερώνω το μετάλλιο. Οταν είμαι χαρούμενος και ευχαριστιέμαι τον αγώνα, μπορώ να κάνω υψηλές επιδόσεις. "Xέστηκα" πάνω μου η αλήθεια είναι στην αρχή, πήρα το σκληρό κοντάρι για να περάσω τα 5.65μ.».

@Photo credits: eurokinissi, Αντώνης Νικολόπουλος
 

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ Τελευταία Νέα