Παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου: Κοντά στο φετινό ρεκόρ, αλλά εκτός ημιτελικού η Πεσιρίδου

H Ελισάβετ Πεσιρίδου σε κούρσα στο Παγκόσμιο κλειστού

bet365

Η Ελισάβετ Πεσιρίδου τερμάτισε έκτη στην σειρά της με 8.28, χρόνος που δεν της έδωσε ευκαιρία να τρέξει και το απόγευμα στον ημιτελικό των 60μ με εμπόδια.

Με 8.24 φετινό ρεκόρ πήγε η Ελισάβετ Πεσιρίδου στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου.

Εκεί κοντά έτρεξε στον σημερινό προκριματικό των 60 μέτρων με εμπόδια, καθώς έκανε χρόνο 8.28, με αποτέλεσμα να τερματίσει έκτη και να μείνει εκτός ημιτελικών.

Είχε πολύ καλή εκκίνηση, όμως κόλλησε στα πρώτα μέτρα, νομίζοντας ότι η Ιταλίδα δίπλα της είχε κάνει άκυρη, με αποτέλεσμα να χάσει τον ρυθμό της.

Η κάτοχος του παγκόσμιου ρεκόρ Ντεβίν Τσάρλτον, κέρδισε εύκολα την σειρά αυτή με 7.93, ενώ είχαμε και πτώση με την Βελγίδα Νίεμεκ να μένει εκτός.

«Με βάση τη φετινή σεζόν μου βάζω 7 στα 10. Ηθελα φετινό ρεκόρ. Το πρωί δεν λειτουργώ 100%. Κουνήθηκε η Ιταλίδα δίπλα μου και είχε μια καλή αντίδραση, αλλά κόλλησα μην δώσουν άκυρη. Είχα καλά περάσματα, σταθερότητα, αλλά έλειπε η σπιρτάδα που έχω συνήθως το απόγευμα. Στην ουσία είχα δύο κούρσες όλη τη σεζόν και δεν είχα ρυθμό. Είναι και θέμα εμπιστοσύνης στα πόδια σου όταν δεν ξέρεις που βρίσκεται. Πρωταθλητισμό κάνουμε, άλλες φορές πάμε ψηλά, άλλες όχι. Χαίρομαι που είμαι εδώ» ανέφερε η Πεσιρίδου μιλώντας στην ΕΡΤ.

«Το μόνο σίγουρο είναι πως τα μάτια μου δεν θα φύγουν από το Ευρωπαϊκό και τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Οτι προβλήματα προκύψουν, θα τα ξεπεράσω» πρόσθεσε.

Σε άλλη σειρά συμμετείχε και η Δάφνη Γεωργίου για την Κύπρο, η οποία τερμάτισε 5η με χρόνο 8.19 και έμεινε επίσης εκτός ημιτελικών. Με 8.10 πήρε το τελευταίο εισιτήριο η Σλοβάκα Φόρστερ, ενώ τον ταχύτερο χρόνο στα προκριματικά, τον έκανε η Κριζόφσκα με 14.80μ.

@Photo credits: eurokinissi, ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ
 

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ Τελευταία Νέα