Ο Τσιάμης πάει στο Παγκόσμιο κλειστού στίβου, 9ο μέλος της αποστολής

Κώστας Ευθυμιάδης
Ο Δημήτρης Τσιάμης επιχειρεί άλμα

bet365

Μεγάλωσε κι άλλο η ομάδα για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Γλασκόβης αφού η World Athletics έστειλε πρόσκληση για το τριπλούν ανδρών.

Μετά από επικοινωνία της World Athletics με τον ΣΕΓΑΣ έγινε γνωστό ότι και ο Δημήτρης Τσιάμης έχει δικαίωμα συμμετοχής στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου!

Έτσι η ελληνική ομάδα θα βρεθεί στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού με 9 αθλητές και αθλήτριες, δηλαδή με μια από τις μεγαλύτερες αποστολές που έχουμε στείλει στη συγκεκριμένη διοργάνωση τα τελευταία χρόνια! Για τον Τσιάμη αυτή θα είναι η τρίτη του συμμετοχή σε Παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου!

Πέμπτος στη Μαδρίτη ο Τσιάμης, τρομερή ξανά η Τσάρλτον

Μάλιστα ο άλτης που προπονείται με τον Παναγιώτη Μαρκιανίδη σήμερα (23/2) που είχε τα ευχάριστα νέα, αγωνίστηκε στο διεθνές μίτινγκ της Μαδρίτης όπου πήρε την πέμπτη θέση στο τριπλούν με καλύτερο άλμα στα 16,20 μέτρα. Νικητής ήταν ο Ντίας με άλμα στα 17,52μ.

Στα άλλα αγωνίσματα, ξεχώρισε το 21,95μ του Γουόλς στην σφαιροβολία, το 1.45.00 στα 800 μέτρα του Τεκουσεάνου που είναι κορυφαία φετινή επίδοση στον κόσμο, καθώς και η Τσάρλτον στα 60μ εμπόδια των γυναικών όπου κέρδισε την κούρσα με χρόνο 7.68, μόλις ένα εκατοστό κάτω από το δικός της παγκόσμιο ρεκόρ (7.67) που έκανε στη Νέα Υορκη πριν δύο εβδομάδες.

Στα 60μ εμπόδια ανδρών, ο Μίλαν Τραϊκοβιτς τερμάτισε 4ος με χρόνο 7.59.

 

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ Τελευταία Νέα