Τζένγκο: Η υποδοχή της πρωταθλήτριας Ευρώπης στην Αθήνα (vid)

Κώστας Ευθυμιάδης
Τζένγκο: Η υποδοχή της πρωταθλήτριας Ευρώπης στην Αθήνα (vid)

bet365

Επέστρεψαν τα τελευταία μέλη της εθνικής ομάδας στίβου από το Μόναχο, μεταξύ αυτών και η Ελίνα Τζένγκο.

Το μεγαλύτερο μέρος της εθνικής ομάδας στίβου, μεταξύ των οποίων και η Ελίνα Τζένγκο, επέστρεψε σήμερα το απόγευμα από το Μόναχο.

Η Τζένγκο όπως είναι λογικό, έκλεψε την παράσταση καθώς εμφανίστηκε στις αφίξεις φορώντας το χρυσό μετάλλιο.

Εκεί, πέρα από συγγενείς και φίλων των αθλητών, ήταν και μέλη του ΣΕΓΑΣ που υποδέχτηκαν με λουλούδια την ομάδα, ενώ η πρόεδρος της ομοσπονδία, Σοφία Σακοράφα, έκανε δώρο στην Τζένγκο ένα νέο ακόντιο.

Το ακόντιο είχετην υπογραφή της και με το μήνυμα που έλεγε επάνω “Άμμες δε γ’ εσσόμεθα πολλώ κάρρονες”, που σημαίνει “Εμείς όμως θα γίνουμε καλύτεροι”.

«Ηταν μοναδική εμπειρία και ήρθε μια σπουδαία επιτυχία. Κατάφερα να φτάσω στο στόχο μου και σε αυτό βοήθησε και το ότι στη διάρκεια της χρονιάς πήγα σε πολλούς αγώνες στο εξωτερικό» είπε η Τζένγκο που αναφέρθηκε και στις συνθήκες προπόνησης.

«Δυσκολίες δεν έχω μόνο εγώ, αλλά όλοι οι αθλητές σε όλη την Ελλάδα και ευελπιστώ πως μετά από τις σπουδαίες αυτές επιτυχίες που σημειώσαμε όλοι, ελπίζω η κατάσταση να βελτιωθεί. Ευελπιστώ για το καλύτερο για όλους» πρόσθεσε, ενώ αναφέρθηκε και στον προπονητή της Γιώργο Μποτσκαριώβ,. «Ό,τι έχω καταφέρει το έχω καταφέρει χάρη σε αυτόν και την δουλειά που κάναμε».

Η πρόεδρος του ΣΕΑΣ Σοφία Σακοράφα, είπε αναφερόμενη στην Ελίνα Τζένγκο: «Είναι μεγάλη αθλήτρια, σεμνή και με τις οδηγίες του προπονητή της μπορεί να φτάσει ακόμη πιο ψηλά»

Δείτε φωτογραφίες από την άφιξη της Ελίνας Τζένγκο και των υπόλοιπων μελών της εθνικής ομάδας:


@Photo credits: eurokinissi
 

ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΟΙΧΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ Τελευταία Νέα