Καραλής: «Βυθίστηκα σε κατάθλιψη για αρκετό καιρό»

Newsroom
Καραλής: «Βυθίστηκα σε κατάθλιψη για αρκετό καιρό»

bet365

Ο Εμμανουήλ Καραλής με ανάρτησή του αποκάλυψε πως στη διάρκεια της σεζόν «βυθίστηκα σε άγχος και κατάθλιψη για αρκετό καιρό». Τι έγραψε ο 24χρονος πρωταθλητής του επί κοντώ.

Ο Εμμανουήλ Καραλής μετά τον αποκλεισμό του από τον τελικό του επί κοντώ στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Μονάχου, αναφέρθηκε σε ψυχικά προβλήματα.
Και με ανάρτησή του το πρωί της Παρασκευής με ανάρτησή του αποκάλυψε πως στη διάρκεια της σεζόν, έπαθε κρίση πανικού που «κατά συνέπεια με έκανε να βυθιστώ σε άγχος και κατάθλιψη για αρκετό καιρό».

Αναλυτικά η ανάρτηση του Καραλή

«Έπειτα από ένα τραυματισμό που υπέφερα κατά τη διάρκειας της σεζόν στον κλειστό στίβο, ακολούθησαν μια σειρά από περιστατικά που κατάφεραν να μειώσουν εντελώς το ηθικό μου.

Για πρώτη φορά φέτος έπαθα μια πλήρη κρίση πανικού, που κατά συνέπεια με έκανε να βυθιστώ σε άγχος και κατάθλιψη για αρκετό καιρό.

Πίεσα τον εαυτό μου πολύ σκληρά για να αντιστρέψω αυτήν την κατάσταση, αλλά αυτό απλώς έκανε τα πράγματα χειρότερα και δυστυχώς o "κακός" Μανόλο κυριάρχησε περισσότερο.

Ανάγκασα τον εαυτό μου να συνεχίσει τη σεζόν και προσπάθησα να σκέφτομαι θετικά και να απολαμβώνω τους αγώνες όπως πάντα κάνω, αλλά πάντα ένιωθα χαμένος και χωρίς κίνητρο.

Είμαι κουρασμένος και πλήρης εξαντλημένος. Είμαι στο τέλος της περιόδου. Χρειάζομαι λίγη ξεκούραση, πρέπει να επικεντρωθώ στην ψυχική μου υγεία για λίγο. Χρειάζομαι να κάνω ένα διάλειμμα για να βρω πίσω το χαμόγελό μου».

 

ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΟΙΧΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ Τελευταία Νέα