Σπ. Καρύδη: «Δεν πίστευα ότι θα περάσω, ο Θεός έκλεισε τα μάτια του κι είμαι στον τελικό» (vid)

Newsroom
Σπ. Καρύδη: «Δεν πίστευα ότι θα περάσω, ο Θεός έκλεισε τα μάτια του κι είμαι στον τελικό» (vid)

bet365

Στις δηλώσεις της μετά την πρόκριση στον τελικό του τριπλούν η Σπυριδούλα Καρύδη χαρακτήρισε αναπάντεχη βάσει επιδόσεων την πρόκρισή της και δήλωσε ότι «ο Θεός έκλεισε τα μάτια του!»

Mε άλμα στα 13.71μ. η 21χρονη αθλήτρια του Γιώργου Πομάσκι, Σπυριδούλα Καρύδη, πήρε το «εισιτήριο» για τον τελικό του τριπλούν στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου στο Μόναχο.

Λίγα λεπτά αφότου σφράγισε την παρουσία της στον τελικό του αγωνίσματός της, έκανε δηλώσεις στην κάμερα της ΕΡΤ και απέδωσε την επιτυχία της στην τύχη.

«Δεν πίστευα ότι θα περάσω με αυτή την επίδοση, όμως ο αγώνας είναι αγώνας, όλα γίνονται... δεν ξέρω ο Θεός έκλεισε τα μάτια του και είμαι στον τελικό», τόνισε συγκεκριμένα.

Στη συνέχεια ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ τη ρώτησε τι είναι χειρότερο, να προσπαθεί να αποδώσει όταν αγωνίζεται ή να περιμένει τις υπόλοιπες αθλήτριες για να δει αν τελικά προκρίνεται.

«Προσπαθούσα μέσα στον αγώνα το διαχειριστώ καλά, δεν τα πήγα καλά και όσο περίμενα έλεγα, δεν υπάρχει περίπτωση μια κοπέλα να κάνει έγκυρο, θα με περάσει».

Για το τί χρειάζεται για να επιστρέψει στην καλή της τριετία με επιδόσεις πάνω από 14 μέτρα, τόνισε:

«Ήταν μια δύσκολη χρονιά για μένα, προπονητικά έχω αρχίσει και το βρίσκω πάλι, εμπιστεύομαι πολύ την προπόνηση αλλά πιστεύω είναι θέμα ψυχολογίας, κυνηγάω πολύ το 14 το'χω βάλει ταβάνι, στον τελικό θα χαλαρώσω και θα ευχαριστηθώ τον αγώνα».

 

ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΟΙΧΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ Τελευταία Νέα