Καραλής: «Η μεγαλύτερη νίκη στη ζωή μου είναι έξω από τον αθλητισμό»

Newsroom
Καραλής: «Η μεγαλύτερη νίκη στη ζωή μου είναι έξω από τον αθλητισμό»

bet365

Ο Εμμανουήλ Καραλής επέστρεψε δυνατός στους στίβους, έχοντας πετύχει την πιο σημαντική νίκη της ζωής του έξω από αυτούς.

Για τον Εμμανουήλ Καραλή το ασημένιο μετάλλιο στο επί κοντώ στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου της Κωνσταντινούπολης είναι η απαρχή μιας νέας σελίδας στην καριέρα του.

Ο 24χρονος άλτης του επί κοντώ, 4ος στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο, μετά το περσινό ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Μονάχου είχε αποκαλύψει την περιπέτειά του με την κατάθλιψη.

Τώρα όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν και χαρακτηριστικά της ψυχολογίας του είναι όσα δήλωσε κατά την άφιξη της εθνικής ομάδας από την Κωνσταντινούπολη.

«Αφιερώνω αυτό το μετάλλιο σε εμένα, γιατί έχω περάσει πολύ δύσκολα, δεν τα έχω παρατήσει ποτέ στη ζωή μου, πάντα πίστευα στον εαυτό μου, οπότε χωρίς να είμαι ψώνιο το αφιερώνω σε εμένα.

Η προσωπική μου νίκη, η μεγαλύτερη στη ζωή μου είναι αυτή έξω από τον αθλητισμό, γιατί δεν είναι εύκολο να είσαι αθλητής, ειδικά για εμένα που η μητέρα μου είναι από την Ουγκάντα, ο πατέρας μου Έλληνας, έχω περάσει αρκετά δύσκολα, απέδειξα ότι είμαι δυνατός και εκτός του στίβου» είπε ο Καραλής.


 

ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ Τελευταία Νέα