Ευρωπαϊκό κλειστού στίβου: Τέταρτη στην Ευρώπη η μαχήτρια Στεφανίδη

Ευρωπαϊκό κλειστού στίβου: Τέταρτη στην Ευρώπη η μαχήτρια Στεφανίδη

bet365

Την τέταρτη θέση κατέλαβε η Κατερίνα Στεφανίδη στον τελικό του επί κοντώ γυναικών! Αποστολή στην Τουρκία: Π. Γκιώνη

Τέταρτη στην Ευρώπη είναι η πρωταθλήτρια του επί κοντώ Κατερίνα Στεφανίδη στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου, στην Κωνσταντινούπολη.

Σε ακόμη έναν μεγάλο τελικό στην καριέρα της βρέθηκε η χρυσή Ολυμπιονίκης του επί κοντώ και κατέλαβε την τέταρτη θέση.

Η Στεφανίδη άφησε το αρχικό ύψος, που ήταν στα 4.25μ., και ξεκίνησε από τα 4.45μ. τα οποία υπερέβη χωρίς πρόβλημα.

Έπειτα, στο 4.60μ. πέρασε με την πρώτη και με αυτοπεποίθηση συνέχισε για τα 4.70μ. Εκεί ξεκίνησε με άκυρο άλμα ενώ το δεύτερό της το έχασε στις λεπτομέρειες. Στην τρίτη της προσπάθεια έβαλε κοντάρι αλλά δεν ολοκλήρωσε το άλμα της και έτσι έμεινε εκτός μεταλλίων, στην τέταρτη θέση.

Αν η Τσέχα Σβαμπίκοβα δεν περνούσε το 4.70μ., θα μοιραζόταν την τρίτη θέση μαζί με την Ελληνίδα αφού είχαν ίδιες προσπάθειες έως εκείνο το σημείο.

Η Τσέχα έμεινε μόνη της στην τρίτη θέση τελικά και η μάχη έμεινε για το χρυσό μεταξύ Σούτεϊ και Μουρτό. Η Σλοβένα έδειχνε πως... έχει στα χέρια της το χρυσό που της έλειπε, όταν πέρασε τα 4,75μ. με την δεύτερη προσπάθεια. Η Μουρτό το κατάφερε στην τρίτη και μετά στα 4,80μ. πέρασε με την πρώτη κάνοντας εθνικό ρεκόρ και αρπάζοντας ξανά το χρυσό από τα χέρια της Σούτεϊ, η οποία μάταια δοκίμασε να αλλάξει την κατάσταση με δύο προσπάθειες στα 4,85μ.

Η τελική κατάταξη

  1. Μουρτό 4,80μ.
  2. Σούτεϊ 4,75μ.
  3. Σβαμπίκοβα 4,70μ.
  4. ΣΤΕΦΑΝΙΔΗ 4,60μ.
  5. Σεβριέ 4,60μ.
  6. Μόζερ 4,45μ.
  7. Μεγιέρ 4,45μ.
  8. Μπρούνι 4,25μ.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ Τελευταία Νέα