Ευρωπαϊκό κλειστού στίβου - Νυφαντόπουλος: «Θα το κάνω σαν τον Ντουπλάντις, ένα-ένα εκατοστό το ρεκόρ»

Πηνελόπη Γκιώνη
Ευρωπαϊκό κλειστού στίβου - Νυφαντόπουλος: «Θα το κάνω σαν τον Ντουπλάντις, ένα-ένα εκατοστό το ρεκόρ»

bet365

Ικανοποιημένος μετά από ένα δεύτερο ατομικό ρεκόρ είναι ο Γιάννης Νυφαντόπουλος. Αποστολή στην Τουρκία: Π. Γκιώνη

Ο πρωταθλητής των σπριντ, Γιάννης Νυφαντόπουλος, ολοκλήρωσε την παρουσία του στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου έχοντας τρέξει δύο κούρσες και έχοντας πετύχει δύο φορές ρεκόρ.

Ο ίδιος, μιλώντας στο Gazzetta, αστειεύτηκε για το ότι βελτιώνει το ρεκόρ του τόσο λίγο κάθε φορά αλλά εξήγησε πως φεύγει ικανοποιημένος: «Θα τα σπάω τα ρεκόρ ένα ένα, σαν τον Ντουπλάντις, λες και παίρνω λεφτά. Σε αυτή την κούρσα ένιωσα πολύ όμορφα, ήμουν ενεργοποιημένος αλλά δεν είχα καλή αντίδραση στον βατήρα. Σίγουρα θα ήθελα να γράψει το 6 μπροστά (σ.σ. 7.6 αντί για 7.71), περίμενω να δω το αποτέλεσμα να γράφει 7.69 αλλά δεν ήρθα. Βελτιώθηκα όμως. Τελείωσε ο κλειστός, τελείωσε η σεζόν. Ήρθα υγιής, έφυγα υγιής, πήγα ημιτελικό, έκανα δύο ρεκόρ. Φεύγω ικανοποιημένος. Πηγαίνω πάνω στα παιδιά τώρα, να δούμε τους αγώνες».

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ Τελευταία Νέα