Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου: Σούπερ Εμμανουηλίδου, με ατομικό ρεκόρ στα ημιτελικά των 60μ. (vid)

Newsroom
Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου: Σούπερ Εμμανουηλίδου, με ατομικό ρεκόρ στα ημιτελικά των 60μ. (vid)

bet365

Η 19χρονη Πολυνίκη Εμμανουηλίδου στο ντεμπούτο της σε Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, έκανε ατομικό ρεκόρ με 7.26 στα προκριματικά των 60 μέτρων και προκρίθηκε στον ημιτελικό, ενώ αντίθετα, δεν τα κατάφερε η Ραφαέλα Σπανουδάκη!

Η Πολυνίκη Εμμανουηλίδου στην παρθενική της εμφάνιση σε Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου, έκανε μία τρομερή εμφάνιση και πέρασε στα ημιτελικά των 60 μέτρων!

Τρέχοντας στην πρώτη σειρά που είχε κι ένα μεγάλο όνομα (Σβόμποντα) η φετινή πρωταθλήτρια Ελλάδος τερμάτισε τρίτη σε χρόνο 7.26 που είναι και νέο ατομικό ρεκόρ!

Είναι η τρίτη φορά που ρίχνει φέτος το ρεκόρ της (είχε 7.30 πριν από το μίτινγκ στο Βελιγράδι) και το απόγευμα θα τρέξει σε μία από τις τρεις ημιτελικές σειρές, προσπαθώντας να βελτιώσει ακόμη περισσότερο την επίδοσή της.

Η Σβόμποντα τερμάτισε σε 7.11 και η Ρόσιους από το Βέλγιο ακολούθησε με 7.22 μπροστά από την Πολυνίκη.

Το 7.26 της Εμμανουηλίδου είναι η 7η επίδοση όλων των εποχών στη χώρα και η 8η ταχύτερη στον προκριματικό. To απόγευμα θα τρέξει στην δεύτερη από τις τρεις ημιτελικές σειρές και από την 5η διαδρομή, δίπλα από την Βρετανή Νέιτα (18:12 η κούρσα). Προκρίνονται από κάθε σειρά οι πρώτες δύο και οι δύο καλύτεροι χρόνοι στον βραδινό τελικό.

Οσον αφορά την άλλη ελληνική παρουσία, αυτή της Ραφαέλα Σπανουδάκη, τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν καλά. Η πρωταθλήτρια των σπριντ σε μία δύσκολη σεζόν με πρόβλημα στο γόνατο, το πάλεψε και ξεκίνησε καλά στην σειρά της, αλλά στο τέλος δεν άντεξε και τερμάτισε έκτη στην σειρά της με 7.43 και έμεινε εκτός συνέχειας.

Στην ίδια σειρά έτρεξε και η Κύπρια Ολίβια Φωτοπούλου, που με 7.32 προκρίθηκε στην επόμενη φάση.

 

ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ Τελευταία Νέα