Stoiximan Πανελλήνιο πρωτάθλημα: Φοβερός αγώνας στη σφυροβολία, μάχες στα 100άρια

Πηνελόπη Γκιώνη
γκαραγκανης

bet365

Πολύ καλός αγώνας έγινε στη σφυροβολία ανδρών αλλά και καλές μάχες στα 100άρια ανδρών και γυναικών, στο Stoiximan Πανελλήνιο πρωτάθλημα ανοιχτού στίβου.

Εξαιρετικός αγώνας έγινε στη σφυροβολία των ανδρών, με καλές βολές και ανατροπές στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα ανοιχτού στίβου που βρίσκεται σε εξέλιξη στο Πανθεσσαλικό στάδιο στον Βόλο. Ο αγώνας έληξε με τον Χρήστο Φραντζεσκάκη να ρίχνει 76.52μ στην τελευταία του βολή και να κάνει νέο φετινό ρεκόρ για να αφήσει στη δεύτερη θέση τον Μιχάλη Αναστασάκη που έριξε 76.06μ. Στην τρίτη θέση βρέθηκε ο Κώστας Ζάλτος που είχε καλύτερη βολή στα 75.26μ. Πολύ καλή εμφάνιση έκανε και ο νεαρός Γιώργος Παπαναστασίου με 74.62μ ενώ Μενγκλεμπέη και Μέμα ξεπέρασαν επίσης τα 70 μέτρα (71.48μ και 70.01μ αντίστοιχα). Τρία άκυρα έκανε ο Άγγελος Μαντζουράνης.

Στα 100μ γυναικών, η Πολυνίκη Εμμανουηλίδου ήταν νικήτρια στον τελικό με χρόνο 11.36 (-1.0) και την ακολούθησαν η Ραφαέλα Σπανουδάκη με 11.41 και η Δήμητρα Τσουκαλά με 11.49. Στην αντίστοιχη κούρσα των ανδρών, ο Σωτήρης Γκαραγκάνης κατέκτησε την πρώτη του νίκη στο αγώνισμα με χρόνο 10.46. Ο Νίκος Παναγιωτόπουλος τον ακολούθησε με 10.51 (.501), που επικράτησε του Δημήτρη Χρυσάφη ο οποίος είχε επίσης με 10.51 (.507). Οι Γιάννης Νυφαντόπουλος με 10.52 και Βασίλης Μυριανθόπουλος με 10.54.

Στα 100μ με εμπόδια, η Σοφία Ιωσηφίδου πήρε από την εκκίνηση τα ηνία και τερμάτισε πρώτη με 13.41, παρά τον αντίθετο άνεμο (-1.3). Η Σοφία Καμπερίδου ακολούθησε με 13.61. Η Κατερίνα Ρέχα, μετά το πρωινό ατομικό 13.79, κατέκτησε το χάλκινο με 13.93, λίγα εκατοστά μπροστά από την Αλκυόνη Ζαρόκωστα που σημείωσε 13.95.

Δουβαλίδης: Οι συναθλητές του τον σήκωσαν στον αέρα μετά τον τελικό στα 110μ. εμπ. στο Stoiximan Πανελλήνιο πρωτάθλημα (vids)
O Κώστας Δουβαλίδης

14η νίκη για την Αναγνωστοπούλου

Στη δισκοβολία, η Κρίστυ Αναγνωστοπούλου πρόσθεσε τον 14ο τίτλο στη συλλογή της, καταγράφοντας καλύτερη βολή στα 57.02 μ. Η Ιωάννα Αραμπατζή πήρε τη δεύτερη θέση με 50.54 μ. στην τελευταία της προσπάθεια, ενώ η 18χρονη Μαρία Ραφαηλίδου συμπλήρωσε το βάθρο με 47.55 μ.

 

Στο τριπλούν, η Οξάνα Κορένεβα πέτυχε 13.94μ και ενώ είχε επίσης προσπάθειές στα 13.91μ και 13.86μ. Η Σωτηρία Ράπτη είχε καλύτερο άλμα στα 13.47μ ενώ η Αντριάνα Γκόγκα σημείωσε 13.27μ και πήρε το χάλκινο.

Στη σφαιροβολία των ανδρών ο Κώστας Γεννίκης επικράτησε με 19.15μ, αφήνοντας δεύτερο τον Ιάσονα Μαχαίρα με 18.54μ και τρίτο τον Τάσο Λατιφλάρι (ΑΣ Κένταυρος) με 18.21μ. Επανήλθε από τον τραυματισμό του με βολή στα 17.85μ και τέταρτη θέση ο Οδυσσέας Μουζενίδης (ΑΣ Κένταυρος).

@Photo credits: eurokinissi, ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI
 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

Τελευταία Νέα