Στίβος: Τροχαίο ατύχημα για την Σκαρβέλη, αγωνίστηκε κανονικά 3 μέρες μετά

Newsroom
skarbelh

bet365

Σε τροχαίο ατύχημα ενεπλάκη η πρωταθλήτρια της σφυροβολίας, Σταματία Σκαρβέλη, η οποία τρεις μέρες μετά αγωνίστηκε κανονικά.

Μια δύσκολη εβδομάδα πέρασε για την Σταματία Σκαρβέλη, η οποία κατάφερε να προσπεράσει μια δυσάρεστη εμπειρία και να συνεχίσει την αγωνιστική της πορεία.

Τη Δευτέρα 7 Ιουλίου, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια της σφυροβολίας ενεπλάκη σε σοβαρό τροχαίο ατύχημα στις Ηνωμένες Πολιτείες, όταν αυτοκίνητο που κινούνταν στο αντίθετο ρεύμα συγκρούστηκε με το δικό της. Παρά τις υλικές ζημιές και την ένταση της σύγκρουσης, η ίδια βγήκε από το όχημα με εκδορές και μώλωπες, χωρίς κάποιο σοβαρό τραυματισμό.

Μετά από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και τη βεβαίωση των γιατρών ότι ήταν ασφαλές να ταξιδέψει, η Σκαρβέλη αποφάσισε να συμμετάσχει, μόλις τρεις ημέρες αργότερα, στο LA Throws Cup στη Νότια Καλιφόρνια. Παρουσία οικογένειας και φίλων, αγωνίστηκε και κατέγραψε δύο βολές μεγαλύτερες από 67 μέτρα.

Αντιγόνη Ντρισμπιώτη: Εξασφάλισε για 6η φορά την παρουσία της σε παγκόσμιο πρωτάθλημα!
Η απίθανη Ντρισμπιώτη θα βαδίσει και στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στο Τόκιο

Η ίδια περιέγραψε την εβδομάδα ως «συγκλονιστική αλλά και αποκαλυπτική», υπογραμμίζοντας τη σημασία της στήριξης από τους δικούς της ανθρώπους και την ευγνωμοσύνη της για τη ζωή. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, «δεν ήταν οι καλύτερες βολές, αλλά ξεπεράσαμε πολλά».

Θυμίζουμε πως η Σταματία Σκαρβέλη

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

Τελευταία Νέα