«Αργυρός» ο Στεφανουδάκης στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στο Κόμπε

Newsroom
«Αργυρός» ο Στεφανουδάκης στο παγκόσμιο παρά-στίβου στο Κόμπε

bet365

O Mανώλης Στεφανουδάκης κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στον ακοντισμό στο παγκόσμιο πρωτάθλημα παρά-στίβου στο Κόμπε.

Το τέταρτο μετάλλιό της κατέκτησε η ελληνική αποστολή, στο 11ο παγκόσμιο πρωτάθλημα παρά-στίβου, που διεξάγεται στο Κόμπε.

Μετά τα δύο ασημένια των Κωνσταντινίδη και Καμάρα και το χάλκινο του Ζησίδη, ο Μανώλης Στεφανουδάκης κατέκτησε ακόμη ένα αργυρό μετάλλιο, στον τελικό του ακοντισμού F54 με βολή στα 29.91μ., στην 4η προσπάθειά του.

Το χρυσό μετάλλιο με νέο ρεκόρ αγώνων ο Μεξικανός Ενταγκαρντ Γιάνεζ Φουέντε με βολή στα 30.25μ. Το βάθρο συμπλήρωσε ο Σεργκέι Μακοφ (αγωνίζεται ως ουδέτερος) με βολή στα 29.82μ.

Την Παρασκευή (24/5) αγωνίστηκαν ακόμη η Στέλλα Σμαραγδή, στον τελικό του μήκους γυναικών Τ47 και πήρε την 5η θέση με άλμα στα 5.45μ. που είναι και το καλύτερο φετινό της. Στην ίδια θέση την 5η θέση τερμάτισε και ο Τάσος Βουγιουκλίδης, στον τελικό των 100μ. Τ35 των ανδρών, με 14.27.

Στον τελικό των 1500μ. Τ20 ανδρών, ο Γαβριήλ Αραμπατζής πήρε την 7η θέση, καθώς τερμάτισε σε 4:04.64 (καλύτερο φετινό του). Στον τελικό της σφαίρας F34, προκρίθηκε ο Κωνσταντίνος Στυλιανάκης με βολή στα 8.82μ., στην τρίτη του προσπάθεια.

Στην Ιαπωνία, για να παρακολουθήσει τις προσπάθειες των Ελλήνων αθλητών και αθλητριών ταξίδεψε και ο πρόεδρος της ΕΠΕ και μέλος του Δ.Σ. της ΕΑΟΜ-ΑμεΑ, Γιώργος Καπελλάκης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα