Καραλής: Συνεχίζει στη Γερμανία για νέες πτήσεις

Ο Εμμανουήλ Καραλής στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων

bet365

Συνέχεια στη σεζόν θα δώσει ο Εμμανουήλ Καραλής με αγώνα στη Γερμανία.

Ο χάλκινος στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου, Εμμανουήλ Καραλής, θα συνεχίσει τους αγώνες του στη σεζόν με μίτινγκ στη Γερμανία.

Ο πρωταθλητής του επί κοντώ έχει κάνει εξαιρετική πρεμιέρα, αφού όταν αγωνίστηκσε στην Πολωνία την περασμένη εβδομάδα υπερέβη τα 5.72μ για να δείξει πως βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Ο ίδιος, θα αγωνιστεί την Παρασκευή 24/5 σε μίτινγκ στην πόλη Ντεσάου της Γερμανίας το οποίο ανήκει στην κατηγορία Bronze του Continental tour. Έπειτα, στο πρόγραμμα του Καραλή είναι το Diamond League του Όσλο (30/5).

Ξεκίνησαν τα προκριματικά του ΝCAA

Τη μάχη της πρόκρισης στον τελικό του NCAA θα δώσουν αυτές τις ημέρες αθλητές και αθλήτριες από την Ελλάδα, στις ΗΠΑ.

Ο Άγγελος Μαντζουράνης και ο Νικόλας Πολυχρονίου είναι οι αθλητές που προκρίθηκαν στη διοργάνωση του Γιουτζίν (5-8/6). Ο Μαντζουράνης ήταν πρώτος στη σφυροβολία με 72.57μ και ο Πολυχρονίου ακολούθησε με 71.28μ. Οι δύο αθλητές αγωνίστηκαν στο Φέιτβιλ. Στο Λέξιγκτον ο Ιάσονας Μαχαίρας ήταν 30ος στη σφαιροβολία με 17.75μ.

Στους αγώνες μετέχουν ακόμη οι Δάφνη Λαβασσά, Ηλιάνα Τριανταφύλλου, Κώστας Μπουζάκης, Ανδρέας Μίτα και Δημήτρης Παυλίδης.

Έχασε επίδοση και βαθμούς ο Καριοφύλλης

Ο Γιάννης Καριοφύλλης αγωνίστηκε στην Τετάρτη (22/5) στο μίτινγκ του Ουζμπεκιστάν, ωστόσο δεν κατάφερε να μαζέψει τους βαθμούς που ήθελε λόγω άτυχων συγκυριών. Ο αθλητής τερμάτισε σε 20.82 στον προκριματικό των 200μ, ωστόσο δεν υπήρχε ένδειξη ανέμου, ενώ στον τελικό τερμάτισε δεύτερος με 20.8 (1.5) και δεν λειτούργησε το ηλεκτρονικό χρονόμετρο.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα