Στίβος: Η Φιλτισάκου πάει με το βλέμμα στη Ρώμη και το Παρίσι

Στίβος: Η Φιλτισάκου πάει με το βλέμμα στη Ρώμη και το Παρίσι

bet365

Η Κυριακή Φιλτισάκου ξεχώρισε το περασμένο Σάββατο (9/3) στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα βάδην, όπου αναδείχθηκε νικήτρια στα 20χλμ. βάδην με 1.32.52.

Η Κυριακή Φιλτισάκου επέστρεψε σε επιδόσεις κάτω από το 1.33 για πρώτη φορά από το 2021 κι έδειξε έτοιμη να κυνηγήσει ακόμη και το ατομικό της ρεκόρ.

«Είμαι πολύ ικανοποιημένη από την παρουσία μου. Είναι καλό, που τρία χρόνια μετά τρέχω και πάλι σε επιδόσεις κάτω από 1.33. Έχω προετοιμαστεί πολύ καλά και πιστεύω ότι είμαι και για πιο κάτω. Η εμφάνιση του Σαββάτου (9/3) με βοηθάει και ψυχολογικά και είναι ένα ακόμη βήμα για το υπόλοιπο της σεζόν. Στην Αττάλεια δεν είχα συναγωνισμό, ενώ με ενοχλούσε αρκετά και ο αέρας. Ο συναγωνισμός στο 90% των αγώνων μου με βοηθήσει. Οπότε θεωρώ πως σε έναν αγώνα με μεγαλύτερο συναγωνισμό θα μπορούσα να είχα φύγει με μεγαλύτερη επίδοση», είπε αρχικά μιλώντας στην ιστοσελίδα του ΣΕΓΑΣ.

Η Φιλτισάκου φέτος έχει στρέψει την προσοχή της μόνο στα 20χλμ. βάδην, αγώνισμα στο οποίο θα διεκδικήσει τη συμμετοχή στο Ευρωπαϊκό της Ρώμης και τους Ολυμπιακούς του Παρισιού.

«Φέτος έχω δουλέψει πολύ την ταχύτητά μου και αυτό φάνηκε και στο κλειστό. Όσο κι αν φαίνεται περίεργο τα 20χλμ. βάδην θεωρείται αγώνισμα ταχύτητας. Για εμένα είναι πολύ καλό που ασχολούμαι μόνο με το ένα αγώνισμα. Δεν έχω αποφασίσει τι θα κάνω το 2025, που θα επιστρέψει το 35άρι. Αυτό που έχω τώρα στο μυαλό μου είναι είναι ένα καλό πλασάρισμα πλασάρισμα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κι ένα νέο ατομικό ρεκόρ. Αν είναι να πετύχω ρεκόρ θέλω αυτό να συμβεί στη Ρώμη. Εννοείται και στόχους μου είναι να είμαι παρούσα και στους Ολυμπιακούς του Παρισιού» συμπλήρωσε η αθλήτρια που γυμνάζεται με τον Άγι Πίσχο.

 

Τελευταία Νέα