Στίβος: Η Φωτοπούλου ρεκόρ Κύπρου, ακυρώθηκε η Εμμανουηλίδου (vids)

Κώστας Ευθυμιάδης
Η Πολυνίκη Εμμανουηλίδου

bet365

Η μονομαχία Εμμανουηλίδου - Αναστασίου στα 200 μέτρα, βρήκε νικήτρια την δεύτερη, λόγω ακύρωσης της Εμμανουηλίδου.

Εκτός συναγωνισμού έτρεξε η Κύπρια Ολίβια Φωτοπούλου στα 200 μέτρα του πανελληνίου πρωταθλήματος στίβου, η οποία έκανε εθνικό ρεκόρ με 23.23, με την Εμμανουηλίδου να ακολουθεί με 23.67 (ατομικό ρεκόρ), αλλά λίγο μετά να μαθαίνει πως ακυρώθηκε καθώς στο βιράζ πάτησε στον διπλανό διάδρομο.

Η Αναστασίου έκανε 23.75, ατομικό ρεκόρ και παρά το ότι τερμάτισε 3η, κατέκτησε τον τίτλο στο πανελλήνιο πρωτάθλημα. Οσον αφορά το προηγούμενο ρεκόρ Κύπρου, άνηκε στην ίδια την Φωτοπούλου με 23.44.

Στα 200μ ανδρών, ο Σωτήρης Γκαραγκάνης επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί, κερδίζοντας τον τελικό με χρόνο 21.24, για να κατακτήσει για τρίτη φορά το πανελλήνιο πρωτάθλημα. Ο Παναγιώτης Τριβιζάς ήταν ταχύτερος στην β’ σειρά με χρόνο 21.66.

Στα 3.000μ η Αναστασία Μαρινάκου κέρδισε εύκολα με χρόνο 9.13.28, για έναν ακόμη τίτλο, με την Μελίσα Αναστασάκη να ακολουθεί δεύτερη. Με ατομικό ρεκόρ (8.08.72), ο Παναγιώτης Πετρουλάκης πήρε τον τίτλο στους άνδρες.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα