Gazzetta Awards: Συγκίνησε και παρέλαβε το Inspirational βραβείο της η Ειρήνη Μιχαϊλίδη (vid)

Newsroom
eirini_michailidi_ga

bet365

Η σπουδαία Παραολυμπιονίκης, Ειρήνη Μιχαϊλίδη, παρέλαβε το βραβείο της στα Gazzetta Awards, συγκινώντας με τα λόγια της σχετικά με τη μάχη της και τη μεταμόσχευση νεφρού.

Μια από τις πιο συνεπείς και λαμπερές πηγές έμπνευσης στον χώρο του αθλητισμού βρέθηκε στα Gazzetta Awards και παρέλαβε το Inspirational βραβείο της. Ο λόγος φυσικά για την Ειρήνη Μιχαϊλίδη, η οποία στα 20 της διαγνώστηκε με νεφρική νόσο, αλλά παρ'όλα αυτά δεν το έβαλε ποτέ κάτω. Χρειάστηκε να υποβληθεί σε αιμοκάθαρση και μεταμόσχευση νεφρού αλλά και πάλι κατάφερε να γίνει πρωταθλήτρια Ευρώπης στα 100μ. και δευτεραθλήτρια στα 200μ. στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες Μεταμοσχευμένων και Αιμοκαθαιρόμενων αθλητών.

«Πολύ βαρυ το inspirational. Εκτός από εμένα διπλα μου είναι inspirational και ο σύζυγος μου. Θέλω να πω ότι όταν ήρθα τα ζοφερά σκοτάδια της αιμοκάθαρσης με πολύ δυσοίωνο μέλλον θέλω να πω ότι συναντηθήκαμε με τον στίβο. Δεν με βρήκε ούτε τον βρηκα. Με κράτησε στην επιφάνεια και σωματικά και πνευματικά και ψυχικά», ανέφερε μεταξύ άλλων η Μιχαϊλίδη.

@Photo credits: eurokinissi
 

Τελευταία Νέα