Στίβος: Τρία μίτινγκ στο εξωτερικό για την Γκούσιν, στον δρόμο για το Παρίσι

gusin_tatiana_indoor

bet365

Αγώνες στο εξωτερικό με στόχο τους πολύτιμους βαθμούς στο Ολυμπιακό ranking και τους Αγώνες του Παρισιού, θα δώσει η Τατιάνα Γκούσιν.

Η πρωταθλήτρια του ύψους, Τατιάνα Γκούσιν, θα συνεχίσει τους αγώνες της στον κλειστό με τρία μίτινγκ στο εξωτερικό από τα οποία μπορεί να πάρει πολύ σημαντικούς βαθμούς για το ranking, στον δρόμο για το Παρίσι.

Η αθλήτρια της Ιωάννας Σιώμου αγωνίζεται την Τετάρτη (7/2) στο μίτινγκ ύψους στο Τρίνετς και τρεις ημέρες αργότερα, το Σάββατο (10/2) θα είναι παρούσα στη διοργάνωση του Χουστόπετσε, επίσης στην Τσεχία.

Η τελευταία της εμφάνιση πριν το Πανελλήνιο θα είναι στο μίτινγκ του Βελιγραδίου στις 13/2. Η αθλήτρια θέλει να εκμεταλλευτεί την καλή της κατάσταση για να βρει τα άλματα που θα της δώσουν υπερπολύτιμους βαθμούς ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων (26/7-11/8) του Παρισιού, το ερχόμενο καλοκαίρι. Παράλληλα, φυσικά, η Γκούσιν προετοιμάζεται και για τον αγώνα-στόχο της χρονιάς, που είναι το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ανοιχτού στίβου στη Ρώμη (7-12/6).

Η Γκούσιν με τη νίκη της πριν λίγες ημέρες στο Μιραμάς με άλμα στα 1.91μ. αναμένεται να αναρριχηθεί αρκετές θέσεις στο ranking. Η αθλήτρια έχει ατομικό ρεκόρ στον κλειστό στίβο 1.94μ. από το 2019.

@Photo credits: eurokinissi, ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα