Πριβιλέτζιο: «Δεν έκανα τέλεια κούρσα, αλλά με... έσπρωχνε η κόρη μου»

Κώστας Ευθυμιάδης
H Πριβιλέτζιο αγκαλιάζει κόρη και σύζυγο στον τερματισμό του μαραθωνίου

bet365

Δείτε τις δηλώσεις της Γκλόρια Πριβιλέτζιο μετά τον τερματισμό της στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας.

Αγκαλιά με την κορούλα της έκατσε να πάρει μια ανάσα και να κάνει δηλώσεις στην ΕΡΤ η Γκλόρια Πριβιλέτζιο.

Η επιστροφή της πρωταθλήτριας του μαραθωνίου ήταν κάτι παραπάνω από θετική, με την ίδια να περιμένει περισσότερα ωστόσο από τον εαυτό της.

«Στην αφετηρία είχα μαζί μου ένα κολιέ που έχει τα πατουσάκια του παιδιού. Γράφει το όνομά της, το φίλησα και συγκινήθηκα. Είχα κάποιες σκέψεις σήμερα, δεν ήμουν τόσο καλά όσο θα μπορούσα να είμαι. Αλλά με... έσπρωχνε η δύναμή της. Είχα στιγμές που έλεγα να κάτσω. Δεν ήταν τέλεια στο μυαλό μου, αλλά με έσπρωχνε με τον σύζυγό μου. Ηταν καλός αγώνας εστω κι αν δεν ενιωσα καλά. Ο χρόνος μου ήταν καταπληκτικός όμως. Σε μια όχι τόσο καλή μέρα έβγαλα έναν χρόνο σαν κι αυτόν. Δεν είναι κάθε μέρα για ρεκόρ», είπε η Ελληνίδα πρωταθλήτρια.

Με τη σειρά της, η Σταματία Νούλα που ήταν δεύτερη στο Πανελλήνιο δήλωσε στο Gazzetta τα εξής: «Είμαι πολύ συγκινημένη, έτρεξα γρηγορότερα από αυτό που υπολόγιζα και η δεύτερη θέση με αυτό τον ανταγωνισμό με ευχαριστεί πάρα πολύ. Με βοήθησε πάρα πολύ ο κόσμος και ήταν ένας λόγος που ήθελα να ξανατρέξω αυτή τη διαδρομή».

Τέλος, η Παναγιώτα Βλαχάκη η οποία όπως και η Πριβιλέτζιο έτρεξε για πρώτη φορά ως μητέρα, τόνισε το πόσο σημαντικό είναι για εκείνη ότι μπόρεσε να επιστρέψει: «Είμαι πραγματικά ευτυχισμένη, ήταν μεγάλο πράγμα για μένα που επανήλθα. Προτεραιότητα για μένα είναι το παιδί μου και το τρέξιμο είναι διασκέδαση».

 

Τελευταία Νέα