Καραϊσκος: «Πάλευα χρόνια για να κερδίσω τον τίτλο» (vids)

Κώστας Ευθυμιάδης
O Παναγιώτης Καραϊσκος τερματίζει

bet365

Πανευτυχής ο Παναγιώτης Καραϊσκος που μετά από 10 προσπάθειες κατέκτησε τον τίτλο στο πανελλήνιο πρωτάθλημα μαραθωνίου.

Η πέμπτη θέση στη γενική κατάταξη, αλλά και η κατάκτηση του τίτλου ήταν μία δικαίωση για τον Παναγιώτη Καραϊσκο που για πρώτη φορά αναδείχθηκε πανελληνιονίκης.

«Ενατη μου συμμετοχή και τερματισμός. Τέταρτο μετάλλιό μου και ατομική επίδοση στην διαδρομή με πρώτο χρυσό. Χαρούμενος και δικαιωμένος. Ηξερα ότι ήμουν καλά και ήθελα να το επιβεβαιώσω. Χαίρομαι που βγήκε η επίδοση. Κλείνω 10 χρόνια μαραθωνίου. Κλείνει ένας μεγάλος κύκλος και τώρα βάζουμε νέους στόχους για νέο ρεκόρ. Πάλευα χρόνια γι’ αυτή τη νίκη» είπε ο νικητής τους μαραθωνίου.

Από την πλευρά του, ο Χαράλαμπος Πιτσώλης, ανέφερε: «Ειδα τον γιο μου και του έδωσα ένα φιλί. Ηταν δύσκολη η προετοιμασία γιατί με το παιδί υπάρχουν οικογενειακές υποχρεώσεις. Χαρούμενος που για άλλη μια φορά είμαι στο βάθρο και πιο χαρούμενος που κέρδισα τον αγώνα για το βαλκανικό. Θα είναι συγκινητικό που θα ανεβάσω την ελληνική σημαία.

Οσον αφορά τον μεγάλο νικητή, τον Κενυάτη Κίπτου, είπε: «Δεν ήταν εύκολο, είναι μία δύσκολη διαδρομή. Είναι φοβερό για μένα που βρίσκομαι εδώ, που έγινε ο πρώτος Μαραθώνιος. Τώρα θα ετοιμαστώ για τους επόμενους αγώνες μου τον Ιανουάριο».


 

Τελευταία Νέα