Αυθεντικός Μαραθώνιος Αθήνας: Το πρόγραμμα του πενταημέρου του Επετειακού Μαραθωνίου

marathonios_athinas

bet365

Πριν η Αθήνα μετατραπεί σε... στάδιο, το διήμερο 11 και 12 Νοεμβρίου, ο 40ός Επετειακός Αυθεντικός Μαραθώνιος θα γιορταστεί με μία σειρά εκδηλώσεων.

Ο 40ός Επετειακός Αυθεντικός Μαραθώνιος θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον την ερχόμενη εβδομάδα, με την κορύφωσή του την Κυριακή 12 Νοεμβρίου στο Καλλιμάρμαρο.

Την Παρασκευή (10/11, 18.30) στο Ωδείο Αθηνών θα διεξαχθεί το μεγαλύτερο αθλητικό συνέδριο, το 2ο Authentic Talks, που θα φέρει στον ίδιο χώρο σπουδαίες προσωπικότητες από το φάσμα του αθλητισμού, του πολιτισμού, της πολιτικής σκηνής και του επιχειρηματικού κόσμου. Οι ιστορίες τους θα αποτελέσουν επίκεντρο ενδιαφέροντος για όσους θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το συνέδριο.

Οι εκδηλώσεις του φετινού Μαραθωνίου Αθήνας θα ξεκινήσουν την Τετάρτη στις 13:00 με τα εγκαίνια της ΟΠΑΠ Marathon EXPO και τη συνέντευξη Τύπου που θα δoθεί στις 13:30 στις εγκαταστάσεις του Γήπεδο Ταε κβο ντο του Φαλήρου.

Στον ίδιο χώρο θα φιλοξενηθεί όπως κάθε χρόνο, το κέντρο εγγραφών, από το οποίο οι συμμετέχοντες μπορούν να παραλάβουν τα νούμερα τους.

Το πρωί του Σαββάτου στις 12:30 θα γίνει η τελετή έναρξης, θα ακολουθήσει η λαμπαδηδρομία κι έπειτα το άναμμα του βωμού. Ο 40ός μαραθώνιος αγώνας είναι αφιερωμένος στον ειρηνιστή και βαλκανιονίκη Γρηγόρη Λαμπράκη και είναι ένα γεγονός εθνικής σημασίας που η επιτυχημένη διοργάνωση του αποτελεί αποτέλεσμα ομαδικής και συντονισμένης δουλειάς όλων των εμπλεκόμενων φορέων και των χορηγών.

Από το Σάββατο το απόγευμα ξεκινά η δράση στους δρόμους της Αθήνας, με τον Αγώνα δρόμου 10χλμ. ΟΠΑΠ (17:00) και τον Αγώνα Universities Night Run OPAP (18:30).

Την Κυριακή οι δρομείς θα γεμίσουν τους δρόμους από τις 08:15 το πρωί, με την έναρξη του αγώνα 5χλμ STOIXIMAN ενώ στις 09:00 θα δοθεί η εκκίνηση για τον Μαραθώνιο.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των εκδηλώσεων

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα