Παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου: Με δύο ώρες καθυστέρηση θα ξεκινήσει ο τελικός των 20χλμ. βάδην ανδρών

Πηνελόπη Γκιώνη
αλεξανδρος παπαδημητριου βουδαπεστη 2023

bet365

Η κακοκαιρία οδηγεί τους διοργανωτές, στο παγκόσμιο πρωτάλημα της Βουδαπέστης να δώσει αναβολή στο βάδην ανδρών. ΑΠΟΣΤΟΛΗ / ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ: ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΓΚΙΩΝΗ.

Ο Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ, ο οποίος αποτελεί την ελληνική συμμετοχή στα 20χλμ. του βάδην ανδρών, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Βουδαπέστης, θα αγωνιστεί με δύο ώρες καθυστέρηση.

Η πλατεία Ηρώων στο κέντρο της ουγγρικής πόλης... σκοτίνιασε κι ο φόβος για κακοκαιρία, οδήγησε τους διοργανωτές να ορίσουν τον αγώνα για τις 11.50 (ώρα Ελλάδας), δηλαδή δύο ώρες μετά απ' ότι είχε προγραμματιστεί καθώς οι διοργανωτές έλαβαν ενημέρωση για ισχυρή καταιγίδα η οποία ξεκίνησε πράγματι λίγα λεπτά μετά.

Μ' αυτόν τον τρόπο θέλουν να αποφύγουν όσα είχαν συμβεί το 2018 στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Βερολίνου, όπου από τη βροχή οι αθλητές γλιστρούσαν κι έπεφταν κάτω, με αποτέλεσμα να προκληθούν τραυματισμοί - μεταξύ των οποίων κι αυτός της Αντιγόνη Ντρισμπιώτη.

Αυτό σημαίνει ότι την ίδια ώρα θα έχουμε τον αγώνα του Μουζενίδη (11.30 σφαίρα ανδρών προκριματικά) και των Φραντζεσκάκη-Ζάλτου (13.00, σφύρα ανδρών α’ γκρουπ).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ Τελευταία Νέα