Στίβος: Τρίτος ο Πανταζής στο Κόσιτσε, φετινό ρεκόρ ο Μέρλος στο Κλάβερμπλαντ

merlos_antonis

bet365

Ανδρέας Πανταζής και Νίκος Ανδρικόπουλος αγωνίστηκαν στο Κόσιτσε ενώ ο Αντώνης Μέρλος στο Κλάβερμπλαστ.

Αγώνες στο εξωτερικό, ώστε να βρουν ρυθμό, δίνουν οι Έλληνες αθλητές του στίβου.

Οι πρωταθλητές του τριπλούν, Ανδρέας Πανταζής και Νίκος Ανδρικόπουλος, αγωνίστηκαν σε street event στην πόλη Κόσιτσε της Σλοβακίας. Ο Πανταζής, αθλητής του Γιώργου Πομάσκι, είχε καλύτερα άλμα στα 16μ. και κατέλαβε την τρίτη θέση στον αγώνα. Από την άλλη, ο δευτεραθλητής Ευρώπης στον κλειστό και αθλητής του Δημήτρη Βασιλικού, Ανδρικόπουλος, δεν έβρισκε τη φόρα του με αποτέλεσμα να κάνει μόλις ένα έγκυρο άλμα το οποίο μετρήθηκε στα 15.22μ. και που του έδωσε την έκτη θέση στον αγώνα. Αμφότεροι θα συνεχίσουν τους αγώνες τους στο εαρινό πρωτάθλημα, στις Σέρρες, το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 10-11/6.

Παράλληλα, ο πρωταθλητής του ύψους Αντώνης Μέρλος, αγωνίστηκε σε μίτινγκ στο Κλάβερμπλαντ και κατάφερε να επικρατήσει στον αγώνα. Ο αθλητής του Γιώργου Τσούγκου υπερέβη τα 2.21μ. και στη συνέχεια δοκίμασε στα 2.25μ., όπου είχε καλές προσπάθειες αλλά δεν κατάφερε να υπερβεί το ύψος. Και ο Μέρλος θα συνεχίσει τους αγώνες του στο εαρινό πρωτάθλημα.

Η αγωνιστική δράση για τους Έλληνες συνεχίζεται σήμερα, Παρασκευή 9/6, με το Diamond League του Παρισιού και τους Κατερίνα Στεφανίδη, Ελίνα Τζένγκο και Μίλτο Τεντόγλου.

@Photo credits: eurokinissi
 

Τελευταία Νέα