Στεφανίδη: Πρεμιέρα «φωτιά» στη Ντόχα

Η Κατερίνα Στεφανίδη πριν από άλμα

bet365

Η Κατερίνα Στεφανίδη κάνει ντεμπούτο στην καλοκαιρινή σεζόν με ένα πολύ δυνατό επί κοντώ στο Diamond League στη Ντόχα.

Η σειρά των Diamond League ξεκινά σήμερα (5/5) στη Ντόχα, με την Κατερίνα Στεφανίδη παρούσα.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια κατεβαίνει στο επί κοντώ, το οποίο θα είναι από τα πιο δυνατά αγωνίσματα της ημέρας. Στις 18:04 ώρα Ελλάδος, το αγώνισμά της ανοίγει και το πρόγραμμα του μίτινγκ, με την Στεφανίδη να έχει απέναντί της όλη την «αφρόκρεμα» του επί κοντώ.

Αντίπαλές της θα είναι οι Μουρτό, Σούτεϊ, Μόρις, Μουν, Μπράντσο, Κένεντι, Νιούμαν, Γουίλιαμς και Μπρούνι. Απο τις συμμετέχουσες, μόνο οι τελευταίες τρεις δεν έχουν μετάλλιο σε Ευρωπαϊκό ή παγκόσμιο πρωτάθλημα (η Μπρούνι έχει μετάλλιο σε παγκόσμιο πρωτάθλημα νεανίδων).

Από τα υπόλοιπα αγωνίσματα ξεχωρίζουν οι συμμετοχές των Κέρλι, Μπένταρεκ, Νόρμαν, Μπράουν (200μ.), Μπέντζαμιν (400μ.εμπ.), Αρεγκάβι (3.000μ.), Τσεχ, Σταλ (δίσκος), Πιτσάρδο, Ζανγκό, Τέιλορ, Ντίαζ, Μαρτίνεζ (τριπλούν), Τσόπρα, Πίτερς, Βάλντεχ, Γουέμπερ, Γουόλκοτ, Γιέγκο (ακόντιο), Μπαρσίμ, Γου, Χάρισον (ύψος) στους άνδρες και Τζάκσον, Ρίτσαρντσον, Ασερ-Σμιθ, Στάινερ (100μ.), Παουλίνο, ΜακΦέρσον, ΜακΛέοντ, Σβιέτι (400μ.), Καμάτσο Κουίν, Αλι (100μ.εμπ.), Κεπκόετς (στιπλ), Κιπιέγκον (1.500μ.) στις γυναίκες.


 

Τελευταία Νέα