Στίβος: Ξεχώρισαν Μιχαηλίδου και Μίτα στο σχολικό πρωτάθλημα με σπουδαία ρεκόρ

H Νικολέτα Μιχαηλίδου στο βάθρο του σχολικού πρωταθλήματος

bet365

Η Νικολέτα Μιχαηλίδου «πέταξε» στο 1,82μ., στη διάρκεια του σχολικού πρωταθλήματος, επίδοση που είναι κορυφαία στην Ευρώπη φέτος για την Κ18.

Εντυπωσιακές επιδόσεις είχαμε στην διάρκεια του σχολικού πρωταθλήματος στίβου, κυρίως στο ύψος.

Εκεί, η Νικολέτα Μιχαηλίδου απογειώθηκε πάνω από το 1,82μ., επίδοση που είναι η κορυφαία φέτος στην Ευρώπη για την κατηγορία Κ18 και δεύτερη στον κόσμο.

Στο αντίστοιχο αγώνισμα των αγοριών, ο Ανδρέας Μίτα ξεπέρασε τα 2,17μ., επίδοση που στην Κ20 τον φέρνει στην 3η θέση του κόσμου για το 2023.

Καλή εμφάνιση έκανε και η Ηλιάνα Τριανταφύλλου στο επί κοντώ όπου ξεπέρασε τα 4,11μ.

Τρεις βολές πάνω από τα 19,00 μ. είχε ο 17χρονος Δημήτρης Αντωνάτος, που επικράτησε στη σφαιροβολία με 19,85 μέτρα. Ο νεαρός ανήκει στην κατηγορία Κ18.

Σπουδαία εμφάνιση έκανε ο πρωταθλητής των 400 μ. Πέτρος Παπαγιάννης, που επικράτησε στα 200 μ. με 21.44 (0,8). Ο νεαρός αθλητής βελτίωσε το ατομικό του ρεκόρ και παράλληλα πέτυχε επίδοση καλύτερη από το όριο πρόκρισης στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ20 της Ιερουσαλήμ. Ο αθλητής από την Κρήτη είδε δείξει από τον χειμώνα πως είναι σε εξαιρετική κατάσταση και σε θέση να κάνει μια πολύ καλή σεζόν. Η επίδοση του αθλητή είναι η κορυφαία φέτος στην Ευρώπη, στον ανοιχτό στίβο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα